Εξαφάνιση στην Κρήτη: Τα πρώτα λόγια της 17χρονης στους αστυνομικούς

Υπό κράτηση ο 38χρονος άνδρας που ήταν μαζί της

Όσα είπε ο πατέρας της 17χρονης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για το αίσιο τέλος στην υπόθεση εξαφάνισης της κόρης του.

Σώα βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής η 17χρονη που είχε εξαφανιστεί στις 7 Ιανουαρίου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Εξαφάνιση 17χρονης: Βρέθηκε η Μάγια σε χωριό της Κρήτης

Η κοπέλα εντοπίστηκε μαζί με τον 38χρονο άνδρα λίγα μόλις χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της, μέσα σε καλύβες, σημείο όπου, σύμφωνα με το cretalive.gr, φέρεται να διέμεναν και άλλοι ξένοι. Οι ίδιοι πληροφορίες αναφέρουν ότι την έκταση την έχει ενοικιάσει ένα άλλος αλλοδαπός και την έχει διαμορφώσει ως πρόχειρο κατάλυμα.

Εξαφάνιση 17χρονης: Η μαρτυρία γυναίκας που είδε τη Μάγια τη μοιραία μέρα

Τα πρώτα λόγια της 17χρονης 

Όπως μετέδωσε το cretalive.gr, οι αρχές ενημέρωσαν την ανήλικη για την διαδικασία που θα ακολουθηθεί. Η ίδια φέρεται να υποστήριξε πως έχει αισθήματα για τον 38χρονο από την Σλοβενία και ότι θέλει να παραμείνει κοντά του.

Οι αστυνομικοί φέρεται να της είπαν ότι αυτό δε γίνεται καθώς είναι ανήλικη και ότι πρέπει να επιστρέψει στην οικογένειά της μέχρι να ενηλικιωθεί και να αποφασίσει τι θέλει να κάνει.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας η ανήλικη φέρεται να ήταν ιδιαίτερα τρυφερή απέναντι στον 38χρονο.

Η 17χρονη θα παραμείνει στο γραφείο ανηλίκων της Ασφάλειας Ηρακλείου προκειμένου να δώσει κατάθεση. Ο 38χρονος κρατείται προσωρινά και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για διευκόλυνση φυγής ανηλίκου και θα οδηγεί στη δικαιοσύνη.

Πατέρας 17χρονης: «Είναι καλά. Δεν την έχουμε δει ακόμα»

Ο πατέρας της 17χρονης που όλον αυτόν τον καιρό έκανε έκκληση προς την κόρη του να δώσει σημείο ζωής και να επικοινωνήσει, δεν την έχει δει ακόμα.

Όπως ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», δεν την έχει δει ακόμα, αλλά έχει ενημερωθεί από τις αρχές ότι το παιδί είναι καλά στην υγεία του. «Δεν την έχω δει ακόμα. Μέχρι στιγμής μας έχουν ενημερώσει ότι είναι καλά στην υγεία της και περιμένουμε να γυρίσει στο σπίτι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είναι καλά και αυτό είναι που θέλαμε να ξέρουμε. Νιώσαμε μεγάλη ανακούφιση», είπε.

Όλες οι εξελίξεις στην Ελλάδα και τον κόσμο
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top