Δολοφονία στα Βίλια: Τι κατέθεσαν οι συγκάτοικοι της 38χρονης

Η γυναίκα από την Κίνα είχε βρεθεί νεκρή μέσα σε βαλίτσα

Τις καταθέσεις τους στην αστυνομία έδωσαν σήμερα, Παρασκευή, οι συγκάτοικοι της 38χρονης γυναίκας από την Κίνα που βρέθηκε νεκρή μέσα σε βαλίτσα στα Βίλια.

Δολοφονία Βίλια: Οι «χρυσές κάρτες» στο καζίνο και οι 8 μάρτυρες «κλειδιά»

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, που επικαλείται αστυνομικές πηγές, στην κατάθεσή τους υποστήριξαν ότι η 38χρονη δεν τους είχε πει ποτέ ότι είχε οικονομικές ή προσωπικές διαφορές με ομοεθνείς της.

Αναφερόμενοι στον λόγο που εγκατέλειψαν το σπίτι μετά την εξαφάνιση της 38χρονης, υποστήριξαν ότι βρήκαν άλλο διαμέρισμα με χαμηλότερο ενοίκιο. Υπενθυμίζεται ότι οι συγκάτοικοί της είχαν καθυστερήσει να δηλώσουν την εξαφάνισή της. Όπως είπαν, πίστευαν ότι είχε πάει κάποιο ταξίδι και έτσι δεν ανησυχούσαν.

Βίλια: Εξελίξεις στην υπόθεση της Κινέζας που βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα

Αυτό που προκύπτει από τις καταθέσεις είναι ότι η άτυχη γυναίκα, μια ημέρα πριν εξαφανιστεί, είχε επισκεφτεί τον Σύλλογο Κινέζων στην πλατεία Κουμουνδούρου, χωρίς να φαινόταν ότι είχε κάποιο πρόβλημα. Η 38χρονη είχε κάρτα μέλους δύο καζίνων σε Αττική και Κορινθία, ενώ φέρεται να έπαιζε σε πριβέ αίθουσες όπου πήγαιναν άτομα με οικονομική επιφάνεια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top