Λάρισα: Οι τελευταίες στιγμές της 19χρονης που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Στο νοσοκομείο ο 21χρονος οδηγός - Ήθελε να την παντρευτεί

Ανείπωτος είναι ο πόνος για την οικογένεια της 19χρονης που άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο ξημερώματα Πρωτοχρονιάς. Οι συγγενείς της ζητούν απαντήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο. Οι νεαροί που διασκέδαζαν με το ζευγάρι το τελευταίο βράδυ μίλησαν αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Δήμητρα Τζιότζιου. 

Όπως θα δείτε και στο αποκλειστικό videο, η 19χρονη Αγλαΐα πέρασε τις τελευταίες ώρες πριν την αλλαγή του χρόνου με τέσσερα ακόμη άτομα. Το κορίτσι φαίνεται ευδιάθετο. Η διάθεσή της όμως μεταβάλλεται όταν μετά την αλλαγή του χρόνου προσπαθεί να μιλήσει με τους δικούς της ανθρώπους και η φωνή της «σπάει» όταν δεν τους βρίσκει.

Λάρισα: To τελευταίο ηχητικό μήνυμα της 19χρονης που σκοτώθηκε σε τροχαίο

«Σας πήρα βασικά τηλέφωνο να σας πω χρόνια πολλά καλή χρονιά και εσένα και τον Μπάμπη. Πήρα και τη μαμά δεν το σήκωσε, πήρα τη Δήμητρα το σήκωσε. Εντάξει δε μίλησα στον μπαμπά αλλά εντάξει δεν πειράζει». Το ηχητικό μήνυμα αυτό ήταν και τα τελευταία λόγια που άκουσαν από εκείνη. «Να είστε καλά, χρόνια πολλά, καλές γιορτές, να περνάτε καλά...Αυτό!», καταλήγει στο μήνυμά της.

«Προσπαθούσε να επικοινωνήσει με τους γονείς της από την Γερμανία αλλά δεν μπορούσε κι έκλαιγε κι ήρθε με παράπονο και με πήρε μια αγκαλιά. Αισθανόταν ότι δεν είχε κανέναν από τους γονείς της και με αγκάλιαζε με δύναμη σαν να ήξερε ότι θα φύγει», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο Κώστας Ντίζας, φίλος του 21χρονου οδηγού.

Τα δύο παιδιά έφυγαν από το ρεβεγιόν στις 5:30 τα ξημερώματα και πίσω τους ακολούθησε ένας φίλος τους με το δικό του όχημα. Εκείνος έστριψε για να πάει στο σπίτι του και λίγα λεπτά αργότερα συνέβη το τροχαίο. Στο σημείο σήμερα υπάρχει μόνο ο διαλυμένος φράχτης και λίγα λουλούδια και κεριά που άφησαν φίλοι και συγγενείς της 19χρονης.

Τραγωδία στη Λάρισα: Σκοτώθηκε 19χρονη σε τροχαίο

Στο νοσοκομείο ο 21χρονος οδηγός – Ήθελε να την παντρευτεί

Το δικό της δράμα ζει η οικογένεια του νεαρού  που οδηγούσε το μοιραίο αυτοκίνητο. Ο μόλις 21 ετών Έντρι νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο της Λάρισας. Ακόμη δε γνωρίζει ότι η αγαπημένη του, που όπως έλεγε ήθελε να την παντρευτεί, έφυγε από την ζωή. 

«Μόνο αυτή ζητάει. Εγώ του είπα για ψέματα ότι είναι ζωντανή και ότι έχει σπάσει μόνο ένα πόδι. Τι να του πω… Ούτε πίνει ούτε μιλάει. Aκούει αλλά δεν μπορεί να απαντήσει. Κάτι θυμάται αλλά όχι όλα. Βγάζει λίγο φωνή αλλά δεν καταλαβαίνω τι λέει. Λέει "δεν ήπια καθόλου". Και με τα παιδία που ρώτησα μου είπαν ο Έντρι δεν ήπιε καθόλου», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο πατέρας του 21χρονου οδηγού.

«Μαζί ήμασταν όλο το βράδυ ήμασταν στα Ντελέρια. Του λεω "θα ξεκινήσουμε;" και απάντησε "ναι,θα πάρω το κορίτσι να το πάω στο σπίτι". Έφυγα εγώ και αυτός με ακολούθησε από πίσω. Το παιδί δεν είχε πιει, ένα ποτήρι είχε πιει. Το κορίτσι ήπιε αρκετά. Έχω μιλήσει μαζι του και πάντα με ρωτάει για το κορίτσι αν ζει. Μου είπε ότι το κορίτσι του έπιασε το τιμόνι. Ανέβηκε επάνω και καλά να τον φιλήσει και του έπιασε το τιμόνι. Και από εκεί μετά πάτησε φρένο κι έχασε την ορατότητα. Έτρεχε με 180 χλμ.», δήλωσε ο κολλητός του φίλος, ο άνθρωπος που είδε το ζευγάρι τελευταίος, αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την δημοσιογράφο στην Δήμητρα Τζίοτζιου. 

Η οικογένεια της 19χρονης Αγλαΐας ψάχνει απαντήσεις για το τροχαίο 

«Όπως εμείς κλαίμε εδώ στο σπίτι μας και η μάνα του αυτά τα προβλήματα θα έχει αλλά θέλουμε να κινηθούμε νομικά» δήλωσε η γιαγιά της.

Το τελευταίο αντίο στην άτυχη κοπέλα θα πουν αύριο στην Λάρισα οι φίλοι και οι συγγενείς της. 

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top