Οι άνθρωποι της «πρώτης γραμμής» γίνονται οικογένεια για τους ασθενείς

Τα γενέθλια ασθενούς που νοσηλεύεται στην εντατική του «Σωτηρία»

Οι άνθρωποι που παλεύουν καθημερινά στην «πρώτη γραμμή», γιατροί, νοσηλευτικό προσωπικό και υγειονομικοί, θα βρίσκονται και σήμερα εκεί όπου τους έχουν περισσότερο ανάγκη. Στο πλευρό των ασθενών τους. Κάνουν ό,τι μπορούν για να τους δώσουν δύναμη και γίνονται πολλές φορές για εκείνους οικογένεια. 

Μια γυναίκα που νοσηλεύεται στην εντατική του «Σωτηρία» σήμερα γιόρτασε τα γενέθλιά της με το προσωπικό του νοσοκομείου. 

«Το 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά μάθαμε πολλά από την πανδημία σίγουρα θα βγούμε δυνατότεροι. Μας δίδαξε πολλά ο κορωνοιός και θα τα χρησιμοποιήσουμε για να γίνουμε καλύτεροι στην δουλειά μας» λέει ο Αναστάσιος Γιάνναρης, διασώστης του ΕΚΑΒ.

«Προσέχουμε για όσους μας αγαπούν και αγαπάμε. Προσέχουμε για εμάς. Για τα παιδιά μας, τους γονείς μας, τους συντρόφους μας. Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ σας εύχονται χρόνια πολλά καλή χρονιά με υγεία» λέει σε σποτ του το ΕΚΑΒ.

Μαθητές από όλη την Ελλάδα τραγούδησαν για τους ανθρώπους της «πρώτης γραμμής»

Δεκαεπτά μαθητές από σχολεία όλης της Ελλάδας με μοναδικό εργαλείο το κινητό τους τραγούδησαν στέλνοντας μήνυμα συμπαράστασης στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό όλης της χώρας.

Στόχος των μαθητών είναι να συνεισφέρουν στην κάλυψη αναγκών της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού. 

«Με την αρχή της νέας χρονιάς και με τα εμβόλια που γίνονται ευχόμαστε να δούμε το φως στο τέλος του τούνελ και να λυτρωθούμε από αυτήν την κατάσταση που μας ταλαιπωρεί και μας ταλανίζει τόσο καιρό. Δεν θέλουμε να θρηνήσουμε άλλους ανθρώπους» λέει ο Δημήτρης Πιστόλας, διευθυντής της νοσηλευτικής υπηρεσίας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός»

Πάρτι έξω από τα επείγοντα του νοσοκομείου Λάρισας

Χαρά και ελπίδα για το νέο έτος προσπάθησε να φέρει και  ο dj Αργύρης Μπασιάνας στους ασθενείς και το προσωπικό του νοσοκομείου Λάρισας κι έστησε πάρτι έξω από την είσοδο των επειγόντων περιστατικών. 

«Χρόνια πολλά» από τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Οι μπλε και οι άσπρες στολές μας έδειξαν φέτος ότι όλοι είμαστε ίδιοι.  Ένας κρίκος, μια αλυσίδα, μια ομάδα, λένε οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Παπαγεωργίου στην Θεσσαλονίκη και περιμένουν με δύναμη το 2021.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top