Μέγαρα: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. μετά τους πυροβολισμούς

Τραυματίστηκαν τουλάχιστον έξι άτομα

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν σε καταυλισμό Ρομά στην περιοχή Βλυχού Μεγάρων.  Πληροφορίες λένε ότι Ρομά έβγαλαν καραμπίνες κατά τη διάρκεια καβγά για μεταξύ τους διαφορές και άρχισαν να πυροβολούν. Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης που ακολούθησε, δύο ένοπλοι ταμπουρώθηκαν σε σπίτι στον καταυλισμό ώστε να μη συλληφθούν. Ο καταυλισμός αποκλείστηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες και αποχώρησαν λίγη αργότερα.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στα Μέγαρα

Σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ τραυματίστηκαν τουλάχιστον έξι άτομα που διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ άλλες πληροφορίες μιλούσαν ακόμη και για δέκα τραυματίες.

Το επεισόδιο που σημειώθηκε μεταξύ δύο οικογενειών Ρομά είναι συνέχεια χθεσινών επεισοδίων που σημειώθηκαν μετά από τροχαίο στην περιοχή.  

Αστυνομικοί ετοιμάζονται για έφοδο σε καταυλισμό Ρομά

Οι οδηγοί των δύο οχημάτων που συγκρούστηκαν μεταξύ τους προσπάθησαν να κάνουν ανταλλαγή στοιχείων, γιατί, όπως ισχυρίζονται, ήθελαν να διευθετήσουν μεταξύ τους το θέμα.

Όμως αυτό δεν κατέστη εφικτό, με αποτέλεσμα σήμερα μέλη της μίας οικογένειας να πάρουν τα όπλα, να μπουκάρουν στο σπίτι της άλλης και να αρχίσουν να πυροβολούν.

Πάνοπλοι αστυνομικοί στον Ασπρόπυργο

Τώρα έχουν ταμπουρωθεί μέσα, με την αστυνομία και άντρες της ΕΚΑΜ να ετοιμάζουν επιχείρηση.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top