Πυρπόλησαν με εμπρηστικό μηχανισμό τον κυνηγετικό σύλλογο Καισαριανής

Σημαντικές υλικές ζημιές- Δεν υπήρξαν θύματα

Στόχος επίθεσης με αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό έγινε τη νύχτα ο Κυνηγετικός σύλλογος Καισαριανής. Από την έκρηξη και την πυρκαγιά προκλήθηκαν σημαντικές υλικές ζημιές, ενώ οι αστυνομικοί υποπτεύονται ότι είναι έργο ομάδας αντιεξουσιαστών που αντιτίθενται στο κυνήγι. 

Έφτασαν αθόρυβα έξω από τα γραφεία του κυνηγετικού συλλόγου της Καισαριανής,  στην οδό Εφέσου και άφησαν τον εμπρηστικό μηχανισμό ακριβώς έξω από την κεντρική πόρτα. Η εμπρηστική βόμβα περιείχε γκαζάκια δεμένα μεταξύ τους, πιθανότατα με κάποιο μπιτόνι γεμάτο με εύφλεκτο υγρό και στουπιά εμποτισμένα με βενζίνη. Έβαλαν φωτιά και αμέσως μετά εξαφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι. 

Πυροβολισμοί στην Αγία Βαρβάρα

Η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή που σήκωσε ολόκληρη τη γειτονιά στο πόδι. Η μεταλλική πόρτα του συλλόγου έγινε κομμάτια. Έσπασαν όλα τα τζάμια, ενώ από το ωστικό κύμα αποκολλήθηκε το καπό ενός αυτοκινήτου που ήταν παρκαρισμένο ακριβώς δίπλα. 

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο με την επέμβαση της πυροσβεστικής, ενώ όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, δράστες είναι πιθανότατα μέλη αντιεξουσιαστικής ομάδας που αντιτίθενται στο κυνήγι. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top