Δήμος Αθηναίων: Πόρτα-πόρτα για τη διανομή αγαθών στις ευπαθείς ομάδες

Πώς μπορεί να δώσει την παραγγελία της κάθε οικογένεια

Δήμος Αθηναίων διανομή αγαθών

Πόρτα-πόρτα στις γειτονιές της πρωτεύουσας θα βγει φέτος ο Δήμος Αθηναίων, μοιράζοντας ρούχα, παπούτσια, σχολικά είδη και παιχνίδια σε ευπαθείς ομάδες.

Με την ελπίδα να κάνει τα φετινά Χριστούγεννα πιο ανθρώπινα για όλους, στόχος του Δήμου Αθηναίων είναι να μη λείψει τίποτα από καμία οικογένεια της πόλης και ιδιαίτερα από τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ο Δήμος Αθηναίων ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλιώς...

Πώς μπορεί κάθε οικογένεια να κάνει την παραγγελία της

Τηλεφωνώντας απλώς στο 210-8223718, κάθε οικογένεια μπορεί να δώσει την παραγγελία της (είδος & μέγεθος) με τα αγαθά που χρειάζεται. Στη συνέχεια οι άνθρωποι του Κ.Υ.Α.Δ.Α. θα διεκπεραιώνουν τα αιτήματα το συντομότερο δυνατόν, ώστε άμεσα και με ασφάλεια να ολοκληρώνεται η κατ’ οίκον διανομή τους.


 
Παράλληλα, οι ωφελούμενοι του Κ.Υ.Α.Δ.Α. που δεν ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες μπορούν να παραλαμβάνουν τα προϊόντα τους από τον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών. Οι δικαιούχοι θα κάνουν την παραγγελία τους ακολουθώντας την ίδια διαδικασία, ενώ στη συνέχεια, κάποιο μέλος της οικογένειας τους θα μπορεί να παραλάβει, με προκαθορισμένο ραντεβού, τα προϊόντα από την είσοδο του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών (Δομοκού 2 & Φιλαδελφείας, απέναντι από τον σταθμό Λαρίσης). Για την παραλαβή, ο ωφελούμενος θα πρέπει να έχει στείλει SMS μετακίνησης με τον κωδικό 2 και να έχει μαζί του έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, άδεια οδήγησης).


 Υπενθυμίζεται ότι ήδη λειτουργεί το πρόγραμμα «Βοήθειας στο Σπίτι Plus», μέσω του οποίου γίνεται επίσης κατ΄ οίκον διανομή τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης και φαρμάκων σε ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες. Οι κάτοικοι του Δήμου που πληρούν τις προϋποθέσεις μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 210-3428745 προκειμένου να υποβάλουν το αίτημα τους.

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top