Πυροβολισμοί Περιστέρι: Ποινική δίωξη κατά του πρώην παίκτη reality

Πήρε διορία για να απολογηθεί την Παρασκευή

Ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, οπλοφορία και οπλοχρησία ασκήθηκε κατά των δύο που συνελήφθησαν χθες για την επίθεση έξω από μάντρα αυτοκινήτων στο Περιστέρι σε βάρος πρώην πυγμάχου, αλβανικής καταγωγής.

Και οι δύο ζήτησαν και πήραν προθεσμία να απολογηθούν την Παρασκευή. 

Όπως δήλωσε ο Βασίλης Καπερνάρος, δικηγόρος του κατηγορούμενου, που είχε συμμετάσχει στο παρελθόν σε reality και είναι γιος γνωστού εφοπλιστή: «Ο εντολέας μου αρνείται όσα του αποδίδονται. Το θύμα δεν τον αναγνωρίζει καν».

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Τρίτης. Το θύμα, με καταγωγή από την Αλβανία, έβγαινε από μάνδρα αυτοκινήτων, όταν ένα αυτοκίνητο σταμάτησε μπροστά του και κατέβηκαν δύο άτομα. Ο ένας τον χτύπησε στο κεφάλι με σιδερογροθιά, ενώ ο δεύτερος τον πυροβόλησε στο πόδι. Ο άνδρας πήγε μόνος του στο Αττικό Νοσοκομείο, ελαφρά τραυματισμένος. 

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν την πινακίδα του αυτοκινήτου και οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη των φερόμενων ως δραστών.

Οι δύο άνδρες προσήχθησαν αρχικά στην Ασφάλεια και εξετάστηκαν προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν σχέση με το συμβάν. Μετά την κατάθεσή τους, η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη, καθώς προέκυψαν στοιχεία εις βάρος τους.

Ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του σε reality, δεν απασχολεί για πρώτη φορά τις αρχές. Πέρυσι είχε πρωταγωνιστήσει σε άγριο επεισόδιο σε μπαρ της Τρούμπας, όταν επιτέθηκε σε αστυνομικό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top