Click away: Πώς θα ψωνίζουμε από τα εμπορικά καταστήματα

Έρχεται η μέθοδος του drive through

Δείτε το ρεπορτάζ του Star σχετικά με τα νέα μέτρα από αύριο, Τρίτη

Νέα δεδομένα φέρνει η μέθοδος του click away στα καταστήματα που βρίσκονται εντός των εμπορικών κέντρων από αύριο, Τρίτη 15 Δεκεμβρίου, αρκεί να μπορούν να υποστηρίξουν ένα συγκεκριμένο σχέδιο.

Ανοίγουν σήμερα βιβλιοπωλεία, κομμωτήρια, ΚΤΕΟ - Πώς θα λειτουργούν

Πιο συγκεκριμένα, στην περίπτωση αυτών των καταστημάτων το click away μετατρέπεται σε... drive through. Αυτό σημαίνει ότι ο πελάτης θα μπαίνει στο πάρκινγκ του εμπορικού κέντρου μετά από ραντεβού. Ένας υπάλληλος θα παραλαμβάνει τον κωδικό παραγγελίας και μέσα σε λίγα λεπτά θα παραδίδει το πακέτο στον πελάτη. Στόχος είναι να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Έτσι από αύριο, θα μπορούν να λειτουργήσουν τα εμπορικά κέντρα, τα οποία μπορούν να υποστηρίξουν αυτή τη μέθοδο.

Τι είναι το click away και πώς λειτουργεί

Ξεκίνησε η νέα μέθοδος αγορών μέσω click away, η οποία θα ισχύει μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου. Ο πελάτης βλέπει το προϊόν που θέλει να αγοράσει στην ιστοσελίδα του καταστήματος (e-shop) και επικοινωνεί με το κατάστημα προκειμένου να οριστεί ημερομηνία και ώρα παραλαβής. 

Η παραλαβή γίνεται από την είσοδο του καταστήματος και η πληρωμή γίνεται μόνο ηλεκτρονικά ή με κάρτα (POS). Όσον αφορά στις μετακινήσεις, για παραλαβή παραγγελίας επιτρέπεται η μετακίνηση εντός της ίδιας περιφέρειας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top