«Έφυγε» από τη ζωή ο τηλεοπτικός γιατρός, Ανδρέας Φικιώρης

Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Ανδρέας Φικιώρης

Ξαφνικά «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών ο γνωστός τηλεοπτικός γιατρός, Ανδρέας Φικιώρης. Σύμφωνα με πληροφορίες, πέθανε στον ύπνο του και βρέθηκε νεκρός το πρωί του Σαββάτου. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα τελευταία χρόνια έπασχε από σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα. 

Ο γνωστός σε όλη την Ελλάδα γιατρός Φικιώρης, είχε την ειδικότητα του αναισθησιολόγου, όπως είχε δηλώσει ο ίδιος, ωστόσο ασχολήθηκε με διάφορες εναλλακτικές θεραπείες και σκευάσματα που προωθούσε. Ένα από αυτά ήταν το νερό από όζον, κάτι που του είχε δώσει και το παρατσούκλι του «Δρ Όζον».

Ιδιαίτερα γνωστός έγινε στο τηλεοπτικό κοινό για τις ατάκες του στην εκπομπή του, που αμέσως γινόταν viral.

Η ανακοίνωση του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεγάλα Πεύκα Κερατέας για τον θάνατό του

«Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου συγκλονισμένο και με μεγάλη λύπη ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής Λαυρεωτικής ότι το εξέχον μέλος του και διακεκριμένος ιατρός Αντρέας Φικιώρης απεβίωσε την 12/12/2020 στην οικία του στο Μετόχι σε ηλικία 72 ετών.

Είμαστε όλοι πολύ συγκλονισμένοι από την αιφνίδια και πρόωρη απώλεια του φίλου και γείτονά μας. Ο Αντρέας ήταν ο άνθρωπος που με πάθος και αγάπη για ό,τι έκανε άφηνε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του σε κάθε του πέρασμα. Χρωμάτιζε με ζωντανά και ανεξίτηλα χρώματα κάθε συναναστροφή όσο σύντομη και αν ήταν.

Αγάπησε με πάθος την οικογένειά του, τη δουλειά του και τον τόπο μας. Πρόσφερε όλο του το είναι και στους τρεις.

Θα λείψει σε όλους μας η καθαρή και δυνατή φωνή του, τα αγνά και γενναιόδωρα συναισθήματα του και το πλατύ χαμόγελό του.

Η κηδεία του θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. Αντί στεφάνων το Διοικητικό Συμβούλιο θα προβεί σε δωρεά χρημάτων σε κοινωφελές ίδρυμα της επιλογής των οικείων του».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top