Πρωτοπορία στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή για τις πιθανότητες εγκυμοσύνης

Έγινε πιστοποίηση αποτελεσμάτων για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Η Ελλάδα πρωτοπορεί στις ιατρικές εξελίξεις. Για πρώτη φορά, Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής πιστοποιεί τα ποσοστά επιτυχίας της. Έτσι οι γυναίκες θα γνωρίζουν αντικειμενικά, τις πραγματικές πιθανότητες εγκυμοσύνης. 

Παγκόσμια πρωτιά: Το πρώτο μωρό που γεννήθηκε με μεταφορά μητρικής ατράκτου

Παραμένοντας πιστή στον στόχο της, να προσφέρει λύσεις σε ζευγάρια που πάσχουν από υπογονιμότητα η Institute of Life , η πλέον σύγχρονη μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής που βρίσκεται στη Μαιευτική και Γυναικολογική  Κλινική Ιασώ καινοτομεί για ακόμα μια φορά. 

«Το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο Ασφάλειας και Ποιότητας Υπηρεσιών Υγείας και η Temos Hellas συνεργάστηκαν και εκπονήσαν μια μοναδική μεθοδολογία αξιολόγησης των ποσοστών επιτυχίας και της κλινικής αποτελεσματικότητας για τις υπηρεσίες υγείας. Αποδείξαμε ότι τα στοιχεία που προκύπτουν είναι αληθή ακριβή και αντικειμενικά» εξήγησε η διευθύντρια της Temos Hellaς - διεθνής επιθεωρήτρια υπηρεσιών υγείας, Αγγελική Κατσάπη.

Η πιστοποίηση των αποτελεσμάτων για μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. 
«Η πιστοποίηση είναι Ιδιαίτερη σημαντική για τα ζευγάρια που μας εμπιστεύονται για να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους γιατί κατανοούν την πραγματική διάσταση των πιθανοτήτων για να πετύχουν στόχο τους» είπε ο Έρως Νικητός, διευθυντής εμβρυολογικού εργαστηρίου Ιnstitute of Life.

Η διαδικασία πιστοποίησης πραγματοποιήθηκε από ομάδα επιστημόνων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, δίνοντας τη δυνατότητα στην institute of life να βελτιώσει την εργαστηριακή και κλινική διαδικασία ώστε να επιτύχει καλύτερα ποσοστά κύησης στις γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν παιδί.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top