Πειραιάς: Το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Δημοτικό Θέατρο

Σε μια λιτή εκδήλωση με ελάχιστο κόσμο έγινε χθες η φωταγώγησή του

Σε μία εκδήλωση χωρίς κόσμο, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, έχοντας στο πλευρό του μόνο την οικογένεια του, δύο αντιδημάρχους και τον παρουσιαστή Δημήτρη Μάρκο που τον προλόγισε, φωταγώγησε χθες το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο που βρίσκεται έξω από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Πειραιά

 

Η ατμόσφαιρα «μύρισε» Χριστούγεννα στην πόλη, ενώ το δέντρο ύψους 15 μέτρων που ήρθε από το χωριό Ταξιάρχης της Χαλκιδικής, στόλισε τον εξωτερικό χώρο του εμβληματικού κτιρίου του Δημοτικού Θεάτρου. 

Παράλληλα, φωταγωγήθηκε και το δημαρχείο αλλά και το ιστιοφόρο «Αφροδίτη» στο Πασαλιμάνι προς τιμήν του Αγίου Νικολάου.

 

 

Την Τρίτη θα φωταγωγηθεί και ο Πύργος του Πειραιά αλλά και οι γερανοί του μετρό, με σκοπό... να «φωτιστούν» με οποιοδήποτε δυνατό τρόπο οι φετινές γιορτές στην πόλη. 

Στη λιτή εκδήλωση, υπήρχαν και δυνάμεις της αστυνομίας που έκανε συστάσεις, ώστε κανείς από τους περαστικούς που θαύμααν το δέντρο, να μη βγάζει κανείς τη μάσκα του.

Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δήμου θα γίνουν κανονικά... όμως όχι δια ζώσης αλλά διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας christmasinpiraeus.com. Ξεκίνησαν χθες και θα ολοκληρωθούν στις 10 Ιανουαρίου.

Πηγή: markostv

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top