Λουτράκι: Άνδρας επιτέθηκε με σπαθί στον αντιδήμαρχο

Μια ανάρτηση στο Facebook η αφορμή

περιπολικο

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης όταν ένας άνδρας επιτέθηκε με σπαθί στον αντιδήμαρχο Λουτρακίου.

Αφορμή φαίνεται να στάθηκε μια ανάρτηση του αντιδημάρχου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έκανε έξω φρενών τον άνδρα. Όπως αναφέρει το loutakiblog.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ο αντιδήμαρχος Λουτρακίου πρόβαλε μέσω social media τις εργασίες διαμόρφωσης και κατασκευής του ανοιχτού θεάτρου στο πάρκο Μάτση. Ο άνδρας που φέρεται να εργάζεται με οκτάμηνη σύμβαση στον δήμο και ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, σχολίασε κάτω από την εν λόγω ανάρτηση απειλώντας τον.

Λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκε στο πάρκο και κινήθηκε επιθετικά προς το μέρος του για να τον χτυπήσει. Άνθρωποι που βρίσκονταν στο σημείο κατάφερνα να τον απωθήσουν ρίχνοντας τον στο έδαφος. Εκείνος τότε σηκώθηκε, έβγαλε ένα σπαθί που είχε κρυμμένο στο πίσω μέρος του παντελονιού του και έτρεξε προς το μέρος του αντιδημάρχου για να του επιτεθεί εξαπολύοντας παράλληλα απειλές για τον ίδιο και την οικογένειά του. Τελικά οι παρευρισκόμενοι τον ακινητοποίησαν αποτρέποντας το κακό.

Στο σημείο έσπευσε και η αστυνομία που συνέλαβε των δράστη. Ο αντιδήμαρχος υπέβαλλε μήνυση σε βάρος και αναμένεται να ακολουθηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου. Ο δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Κορίνθου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top