«Ριφιφί» σε θυρίδες τράπεζας στο Νεό Ψυχικό - Πού στρέφονται οι έρευνες

Α«ποκλείεται να έγινε χωρίς να υπάρχει εσωτερική πληροφόρηση»

Ελάχιστα στοιχεία έχει η αστυνομία στα χέρια της σχετικά με την κλοπή εκατομμυρίων ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα από θυρίδες τράπεζας στο Νέο Ψυχικό. 

Άδειασαν θυρίδες σε τράπεζα στο Ψυχικό - «Καπνός» κοσμήματα εκατομμυρίων

Κοσμήματα αξίας εκατομμυρίων ευρώ, χρυσές λίρες και μετρητά εξαφανίστηκαν από τέσσερις συγκεκριμένες θυρίδες τράπεζας από τις 1.500 που διαθέτει. Τα κλοπιμαία ανήκουν σε τρεις γυναίκες γνωστών οικογενειών. 

Στο επίκεντρο των ερευνών μπαίνουν οι κλειδαριές της κάθε θυρίδας, οι άνθρωποι που έχουν πρόσβαση στον συγκεκριμένο χώρο αλλά και ποιοι χειρίζονται τις κάμερες. Σύμφωνα με τον δικηγόρο των δύο γυναικών, Αλέξη Κούγια, «είναι μια κλοπή που αποκλείεται να έγινε χωρίς να υπάρχει εσωτερική πληροφόρηση».

«Αυτό που με κάνει αισιόδοξο είναι η άμεση αντίδραση της τράπεζας και είμαι σίγουρος ότι σε συνεργασία με την αστυνομία σε λίγες ημέρες θα φτάσουμε στην αποκάλυψη των δραστών» είπε ο κ. Κούγιας.

Γιατί οι «ενοικιαστές» των θυρίδων άργησαν να ενημερωθούν

Αυτό που προκαλεί ερωτήματα στις δύο γυναίκες είναι το γιατί ενημερώθηκαν για την κατάσταση την Τετάρτη, ενώ το περιστατικό αποκαλύφθηκε την περασμένη Παρασκευή.

Η εξήγηση είναι ότι οι αρμόδιοι της τράπεζας πίστευαν πως μέχρι τότε θα είχαν λύσει το μυστήριο και θα είχαν πιαστεί οι δράστες.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star του Σαββατοκύριακου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top