Τροχαίο Βουλιαγμένης: Ανήμερα των γενεθλίων της θα κηδευτεί η 20χρονη

Παρασύρθηκε από μηχανή - Η έκκληση των γονιών της

Ένα ακόμα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, όταν ένα 20χρονο κορίτσι παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από μηχανή. 

Τραγική ειρωνεία είναι ότι η κηδεία της όμορφης Γιάννας θα πραγματοποιηθεί αύριο, ανήμερα των γενεθλίων της, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της.

Το κορίτσι, σύμφωνα με όσα είπαν οι γονείς της στον Γιώργο Σόμπολο και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», βγήκε στις 6:30 το απόγευμα να πάει μια βόλτα με τον φίλο της, όταν μετά από λίγα μόλις λεπτά χτύπησε το τηλέφωνό τους και έμαθαν τα κακά νέα: η μονάκριβή τους παρασύρθηκε από μία μηχανή ενώ περνούσε τη διάβαση και τη σκότωσε. Οι γονείς ενημερώθηκαν ότι η κόρη τους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς, αλλά όταν έφτασαν ήταν ήδη αργά: το παιδί τους είχε ήδη καταλήξει.

Ο οδηγός της μηχανής που εμπλέκεται στο τροχαίο είναι και αυτός τραυματισμένος κα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Οι γονείς της άτυχης κοπέλας κάνουν έκκληση μέσω της εκπομπής σε όποιον γνωρίζει ή είδε κάτι την ημέρα του συμβάντος να δώσουν οποιοδήποτε στοιχείο προκειμένου να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το θανατηφόρο τροχαίο.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top