Ανέβασε πάλι πυρετό ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος

Νοσηλευόταν πριν λίγες μέρες με κορωνοϊό

Όσα είπε ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μέσα από το νοσοκομείο. 

Πυρετό ανέβασε ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας, Αναστάσιος, λίγες μέρες αφότου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλευόταν με κορωνοϊό

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αρχιεπίσκοπος παρουσίασε την περασμένη Τετάρτη δέκατα και αισθανόταν κόπωση. Οι οικείοι και οι συνεργάτες του επικοινώνησαν αμέσως με τους θεράποντες ιατρούς του. 

Θετικός στον κορωνοϊό ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας, Αναστάσιος

Σήμερα το πρωί ιατρικό κλιμάκιο επισκέφτηκε τον μακαριότατο στο σπίτι του για να τον εξετάσει και να εκτιμήσει την πορεία της υγείας του, καθώς χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, λόγω της προχωρημένης ηλικίας του (91 ετών) και των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. 

Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος: «Μη φοβού, μόνον πίστευε»

Ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας είχε λάβει εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό την περασμένη Δευτέρα μετά από 12ημερη νοσηλεία στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας υπό την επίβλεψη της ομάδας της Καθηγήτριας, Αναστασίας Κοτανίδου.

Μετά το εξιτήριό του είχε λάβει οδηγίες από τους θεράποντες ιατρούς του να παραμείνει σε κατ΄ οίκον καραντίνα, τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες οδηγίες και την αναγκαία θεραπευτική αγωγή.

Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος: «Μη στεναχωριέστε, θα το ξεπεράσουμε»

Ο ίδιος, εξερχόμενος του νοσοκομείου, είχε δοξάσει τον Θεό για την εξέλιξη της σοβαρής αυτής δοκιμασίας και είχε εκφράσει την ευγνωμοσύνη του προς τους γιατρούς και τους νοσηλευτές της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top