Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος: «Μη φοβού, μόνον πίστευε»

Το συγκινητικό του μήνυμα μέσα από τη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται από το βράδυ της Τετάρτης ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας, Αναστάσιος, ο οποίος μολύνθηκε από κορωνοϊό. Μέσα από τη ΜΕΘ λοιπόν έστειλε σε όλους τους πολίτες που δοκιμάζονται, μήνυμα δύναμης και πίστης. 

Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος: «Μη στεναχωριέστε, θα το ξεπεράσουμε»

«Μη φοβού, μόνον πίστευε», λέει μεταξύ άλλων ο Μακαριώτατος, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ και εκφράζει τις ολόψυχες ευχαριστίες του προς τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και στο πλήθος των ανθρώπων, που ακόμη μία φορά εκδήλωσαν την αγάπη τους με αυθόρμητη προσευχή.

Αναλυτικά, το μήνυμά του:

«Πέρασε ήδη η πρώτη ημέρα στον “Ευαγγελισμό” και όλα εξελίσσονται καλά. Σε όλη μας τη ζωή αναφερόμαστε στον Θεό των εκπλήξεων αλλά και στον Θεό των θαυμάτων. Η πορεία μας στην Αλβανία ξεκίνησε με την αναφώνηση “ο Θεός είναι μαζί μας” και την εν χορώ απάντηση “και εμείς μαζί του”, που μας στήριξαν τη βεβαιότητα ότι “δε θα μας αφήσει ο Θεός”.

Θετικός στον κορωνοϊό ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας, Αναστάσιος

Ολόψυχες ευχαριστίες στους εκλεκτούς ιατρούς και νοσηλευτές και στο πλήθος των ανθρώπων, που ακόμη μία φορά εκδήλωσαν την αγάπη τους με αυθόρμητη προσευχή.

Δύο λέξεις από το ευαγγελικό ανάγνωσμα της περασμένης Κυριακής καθορίζουν την ενδεδειγμένη στάση: “Μη φοβού, μόνον πίστευε”».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top