Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος: «Μη στεναχωριέστε, θα το ξεπεράσουμε»

«Δώρο Θεού που συμμετέχω στον κοινό πόνο»

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται από χθες το βράδυ με κορωνοϊό ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας, Αναστάσιος. 

Θετικός στον κορωνοϊό ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας, Αναστάσιος

Ο μακαριώτατος έφτασε από την Αλβανία στην Ελλάδα με C-130 σε ειδική κάψουλα.  Σύμφωνα με πληροφορίες εμφανίζει ελαφρά συμπτώματα, όμως λόγω των προβλημάτων υγείας και του προχωρημένου της ηλικίας του, αποφασίστηκε η μεταφορά του στην Αθήνα. 

Μεταφορά Αρχιεπισκόπου Αναστάσιου σε κάψουλα

Λίγο πριν επιβιβαστεί στο C-130, ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος μίλησε στο Mega κι έστειλε το δικό του μήνυμα στους πιστούς. 

Κορωνοϊός: Νέα μέτρα στο τραπέζι για την αναχαίτιση της πανδημίας

«Κοιτάξετε στην Αλβανία υπάρχουν πολλές χαράδρες και εγώ έχω συνηθίσει και κατεβαίνω σε χαράδρες αρκετά χρόνια τώρα, 30 χρόνια… Βρίσκουμε ένα μονοπάτι και ανεβαίνουμε πάλι στο ξέφωτο. Νομίζω το να συμμετέχει κανείς, έστω με αυτόν τον τρόπο στον κοινό πόνο είναι δώρο του Θεού. Μην το βλέπουμε δύσκολο», είπε και πρόσθεσε:

Αρχιεπίσκπος Αναστάσιος κορωνοϊός

Lockdown: Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21:00 – 05:00 – Τι επιτρέπεται;

«Έχω μια ευαισθησία με τους πνεύμονες, έχω άσθμα πολύ καιρό. Νομίζω θα το ξεπεράσουμε. Έγιναν τα δέκατα αλλά σήμερα ήμαστε καλά. Σήμερα το μεσημέρι (12.11), φαντάζομαι το απόγευμα θα είμαι στον Ευαγγελισμό. Άλλωστε ο Ευαγγελισμός είναι ένα γνώριμο νοσοκομείο για μένα και άλλοτε είχαμε ορισμένες δυσκολίες. Τις ξεπεράσαμε. Μη στεναχωριέστε, μη στεναχωριέστε. Θα περάσουμε. "Είτε ζώμεν είτε αποθνήσκομεν του Κυρίου εσμέν". Είναι μεγάλη παρηγοριά αυτά τα πράγματα για εμάς».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top