Rapid test από τον ΕΟΔΥ σε όλη τη χώρα - Δείτε τα αποτελέσματα

Επί ποδός κλιμάκια του οργανισμού

Η ενημέρωση για τον κορωνοϊό στις 16 Νοεμβρίου.

Δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου τα λεγόμενα rapid test, μέσα από το αυτοκίνητο (drive through) πραγματοποίησαν την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου κλιμάκια του ΕΟΔΥ αποτελούμενα και από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Λάρισα: Ουρές αυτοκινήτων για rapid test - Στο 10% έως τώρα η θετικότητα

Συγκεκριμένα στην Ξάνθη απέναντι από το Γήπεδο του ΑΟΞ, πλησίον της Γέφυρας του Κοσύνθου, έγιναν συνολικά 258 έλεγχοι και βρέθηκαν 30 θετικά (11,6%). Πρόκειται για 15 άνδρες και 15 γυναίκες, με διάμεση ηλικία τα 44 έτη.

rapid tests

τεστ ΕΟΔΥ

Στη Δράμα οι ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ πραγματοποίησαν drive through δειγματοληπτικό έλεγχο στην Εθν. Οδό Δράμας-Καβάλας. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 167 έλεγχοι και βρέθηκαν 33 κρούσματα (19,7%).

Στη Λάρισα ο δειγματοληπτικός έλεγχος πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Τυρνάβου, όπου διενεργήθηκαν 187 έλεγχοι και ανευρέθηκαν 9 κρούσματα (4,8%). Πρόκειται για 3 άνδρες και 6 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 38 έτη.

κλιμάκια ΕΟΔΥ

 

Στην Άνδρο διενεργήθηκε στο Μπατσί. Εξετάστηκαν 58 πολίτες, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

Στη Ρόδο πραγματοποιήθηκαν στην Κρεμαστή Ρόδου, στη Λ. Ηρακλειδών. Διενεργήθηκαν 24 έλεγχοι τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

Ενώ τέλος στα Τρίκαλα οι Κινητές Ομάδες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας πραγματοποίησαν ελέγχους, στην οδό Κλειδωνοπούλου στην Παλαιά Ζωαγορά. Συνολικά έγιναν 150 rapid test, 12 εκ των οποίων ήταν θετικά (8%). Πρόκειται για 3 άνδρες και 9 γυναίκες, με διάμεση ηλικία τα 52 έτη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top