13 θάνατοι από κορωνοϊό μόνο τις τελευταίες ώρες: 1.010 συνολικά!

Στο «κόκκινο» το ΕΣΥ από την αύξηση των κρουσμάτων    

Ο αριθμός των κρουσμάτων και των διασηληνωμένων δοκιμάζει καθημερινά το εθνικό σύστημα Υγείας. Τα στοιχεία του ΕΟΔΥ καταγράφουν την οριακή κατάσταση που βρίσκονται τα νοσοκομεία σε αρκετές περιφέρειες της χώρας. Δυστυχώς οι νεκροί από τις επιπλοκές  που προκαλεί ο κορωνοιός ξεπέρασαν τους 1.000. 

Όπως μετέδωσε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star η Τασούλα Παπανικολάου,  ο   κορωνοϊός συνεχίζει να αφήνει πίσω του θύματα. Τις τελευταίες ώρες είχαμε 13 θανάτους λόγω του ιού με τον αριθμό των νεκρών να φθάνει πια τους 1010. 

Κορωνοϊός: 3.038 νέα κρούσματα - Μια ανάσα πριν τους 1.000 νεκρούς
 

Οι αριθμοί προκαλούν ανησυχία:  3.038 κρούσματα ανακοινώθηκαν χθες,  ενώ 336 συνάνθρωποι μας είναι δια σωληνωμένοι  στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. 
 
Ανάμεσα στους νεκρούς από τον κορωνοϊό είναι και ο γιατρός της Βουλής Γιάννης Μητρόπουλος  σε ηλικία μόλις 52 ετών. Η είδηση προκάλεσε θλίψη στον πολιτικό κόσμο και όχι μόνο.  

Από κορωνοϊό πέθανε γιατρός της Βουλής σε ηλικία 52 ετών! 

Ο καρδιολόγος της Βουλής νόσησε στις αρχές Νοεμβρίου έκανε εισαγωγή στο Νοσοκομείο Σωτηρία αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και πέθανε χθες το απόγευμα.  

Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλευόταν και η σύζυγος του, η οποία ξεπέρασε τον κορωνοϊό και πήρε εξιτήριο σήμερα το πρωί.  

Τα σοβαρά περιστατικά που φθάνουν στα νοσοκομεία της χώρας έχουν προκαλέσει ασφυκτική  πίεση στις ΜΕΘ,  κυρίως της Βόρειας Ελλάδας. Στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν 161 κλίνες ΜΕΘ για Covid-19,  εκ των οποίων οι 150 είναι κατειλημμένες. 19 ακόμα θα προστεθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top