Κορωνοϊός: Στους 702 οι νεκροί - Κατέληξαν 11 ασθενείς

«Καλπάζει» η πανδημία στη χώρα

Δείτε το ρεπορτάζ του Star σχετικά με τα κρούσματα που ανακοινώθηκαν χθες, Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 

Μεγαλώνει δραματικά μέρα με τη μέρα η λίστα των νεκρών από κορωνοϊό στη χώρα μας, καθώς σήμερα Πέμπτη, ανακοινώθηκαν ακόμα 11 θάνατοι.

Τελευταία θύματα είναι ένας άντρας 64 ετών που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο Γεννηματάς και έπασχε από υποκείμενα νοσήματα. 

Τσιόδρας: «Μας εκπλήσσει η ταχύτητα μετάδοσης του ιού»

Μια 92χρονη που νοσηλευόταν σε απλή κλίνη του ΑΧΕΠΑ κατέληξε το πρωί. Λίγο αργότερα ακόμα μία γυναίκα 78 ετών άφησε την τελευταία της πνοή στο ίδιο νοσοκομείο. Οι δυο γυναίκες είχαν υποκείμενα νοσήματα.

Ένας 73χρονος που νοσηλευόταν σε απλή κλίνη του ΑΧΕΠΑ και ένας 86χρονος που νοσηλευόταν από τις 25 Οκτωβρίου, επίσης σε απλή κλίνη στον Ευαγγελισμό. Και οι δύο έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα.

Μια 77χρονη γυναίκα με υποκείμενα νοσήματα που κατέληξε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο της Κοζάνης. Στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης πέθανε μια γυναίκα 82 ετών με υποκείμενα νοσήματα. Η 82χρονη νοσηλευόταν σε απλή κλίνη του νοσοκομείου.

Νωρίτερα, κατέληξαν ένας 64χρονος άνδρας που νοσηλευόταν σε ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς» και έπασχε από υποκείμενα νοσήματα και μια 92χρονη στο ΑΧΕΠΑ. Λίγο αργότερα ακόμα μία γυναίκα 78 ετών άφησε την τελευταία της πνοή στο ίδιο νοσοκομείο. Οι δυο γυναίκες είχαν υποκείμενα νοσήματα.

Στο διάγραμμα φαίνεται η αύξηση της καμπύλης των θανάτων από κορωνοϊό στη χώρα μας και ο μ.ο. των τελευταίων 7 ημερών

Νωρίτερα το πρωί έχασαν τη ζωή τους ένας 73χρονος που νοσηλευόταν σε απλή κλίνη του ΑΧΕΠΑ και ένας 86χρονος που νοσηλευόταν από τις 25 Οκτωβρίου, επίσης σε απλή κλίνη στον Ευαγγελισμό. Και οι δύο είχαν υποκείμενα νοσήματα.

Τα δύο διαγράμματα με τις ηλικίες και το φύλο των ασθενών που έχασαν τη ζωή τους από τον ιό. Το πρώτο αφορά τις τελευταίες 7 ημέρες

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε νέο ρεκόρ κρουσμάτων. Πιο συγκεκριμένα, καταγράφηκαν 2.646, με τη Θεσσαλονίκη να κατέχει την «πρωτιά» με 823 κρούσματα και την Αττική να ακολουθεί με 588. 

Μεγάλος είναι και ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται στις ΜΕΘ. 179 άνθρωποι βρίσκονται διασωληνωμένοι ενώ 18 ασθενείς έχασαν τη ζωή τους σε 24 ώρες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top