Άρχισαν οι δοκιμαστικές διαδρομές του Τραμ με προορισμό -ξανά- το Σύνταγμα

Δε θα επηρεάσουν την κυκλοφορία οι εργασίες

Τραμ Έργα

Ξεκινούν και πάλι οι δοκιμαστικές διαδρομές για την επαναλειτουργία του τραμ με στόχο να φτάσει το συντομότερο δυνατό και πάλι στο Σύνταγμα.

Με δελτίο τύπου που ξέδωσε ο Δήμος Αθηναίων σημειώνει τα ακόλουθα: «Στο πλαίσιο αυτό, ανταποκρινόμενος στην συμφωνία που έχει κάνει με την ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. -και όπως είχε δημοσίως δεσμευτεί- ξεκινά απόψε το βράδυ τις σχετικές εργασίες, στο κομμάτι που του είχε προσωρινά διατεθεί, στις γραμμές του τραμ (Βασ. Όλγας- Βασ. Αμαλίας) προκειμένου να επισπευσθούν οι δοκιμαστικές διαδρομές. Οι εργασίες δεν θα έχουν καμία επίπτωση στην κυκλοφορία αφού αφορούν στο περιορισμένο κομμάτι των γραμμών του τραμ. Ο Δήμος Αθηναίων που στηρίζει με κάθε τρόπο την ενίσχυση της λειτουργίας των μέσων μαζικής μεταφοράς, είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια ώστε το τραμ να μπει και πάλι σε κυκλοφορία σε όλο του το δίκτυο».

Διακόπτεται επ’ αόριστον η λειτουργία του Τραμ - Δείτε μεταξύ ποιων σταθμών

Υπενθυμίζεται ότι η διακοπή της κυκλοφορίας του Τραμ στο τμήμα Σύνταγμα-Κασομούλη ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια, τον Οκτώβριο του 2018, μετά από αυτοψία της ΕΥΔΑΠ για πρόβλημα στο υπέδαφος σε εκείνο το κομμάτι. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top