Θεσσαλονίκη: Πελάτες «κλειδώθηκαν» σε μπαρ για να γλιτώσουν το πρόστιμο!

Οι αστυνομικοί έστησαν καρτέρι μέχρι το πρωί

Με τηλεφωνικά ραντεβού για κρατήσεις μετά τις 00:00 φαίνεται πως λειτουργούσε ένα μπαρ στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης, γεγονός που κόστισε ακριβά σε ιδιοκτήτη και πελάτες.

Θεσσαλονίκη: Απίστευτος συνωστισμός στην πλατεία Αριστοτέλους

Οι αστυνομικοί μετά από πληροφορίες ότι το συγκεκριμένο μαγαζί λειτουργούσε, παραβλέποντας τα έκτακτα μέτρα για τον κορωνοϊό που είναι σε ισχύ στη συμπρωτεύουσα, έστησαν καρτέρι έξω από το μπαρ. Όταν πήγαν εκεί, είδαν κάποιον πελάτη να μπαίνει, ωστόσο πόρτες και φώτα ήταν κλειστά. Ο ιδιοκτήτης δεν απαντούσε στο τηλέφωνο και όλοι τους, εργαζόμενοι και πελάτες, τηρούσαν απόλυτη σιγή. 

Θεσσαλονίκη: Εκρηκτική αύξηση 290% της συγκέντρωσης κορωνοϊού στα λύματα

Η νύχτα πέρασε και οι αστυνομικοί περίμεναν από έξω όλο το βράδυ. Μέχρι που το πρωί, ζήτησαν άδεια εισαγγελέα προκειμένου να μπουν στο μπαρ. Ήταν γύρω στις 9 παρά, όταν πια όλοι οι παρευρισκόμενοι, ταλαιπωρημένοι και ξενυχτισμένοι, άρχισαν να βγαίνουν ένας ένας, χωρίς να γίνει τελικά χρήση της εισαγγελικής παρέμβασης.

Κορωνοϊός: Καμπανάκι Τσιόδρα για την αύξηση κρουσμάτων στη Θεσσαλονίκη

Συνολικά, βεβαιώθηκαν 8 πρόστιμα των 150 ευρώ σε πελάτες και ένα σε εργαζόμενη. Ο ιδιοκτήτης πλήρωσε πρόστιμα 300 ευρώ και 5.000 για το μαγαζί, ενώ επιβλήθηκε και αναστολή λειτουργίας 15 ημερών. 

Στο μεταξύ, επικρατεί μεγάλη ανησυχία για την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού που παρατηρείται στη Θεσσαλονίκη. Αυτό ήταν που έκανε και τον Σωτήρη Τσιόδρα να χτυπήσει καμπανάκι κινδύνου κατά την πρωινή σύσκεψη με τον πρωθυπουργό. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top