Χρυσή Αυγή: Σήμερα η πρόταση της εισαγγελέως για την αναστολή των ποινών

Η ώρα της κρίσης μετά το σόου των Χρυσαυγιτών για να γλιτώσουν τη φυλακή

Βίντεο του star.gr με τις δηλώσεις Κασιδιάρη έξω από το Εφετείο

Η ώρα της κρίσης για τα καταδικασθέντα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, Χρυσή Αυγή, έφτασε, με τη δίκη να μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία. Το αργότερο μέχρι την Τρίτη αναμένεται το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων να έχει αποφασίσει ποιοι από τους 53 καταδικασθέντες θα πάρουν τον δρόμο των φυλακών για να εκτίσουν τις ποινές τους. 

Η Εισαγγελέας της έδρας, Αδαμαντία Οικονόμου, στις 11:00 το πρωί θα ανακοινώσει την πρότασή της, σχετικά με τα αιτήματα αναστολής εκτέλεσης των ποινών, που έχουν υποβάλει οι καταδικασθέντες, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό. 

Πρώην μέλος της ΧΑ «σπάει» τη σιωπή του για τις απειλές που δέχτηκε

Η πρόταση της εισαγγελέως δε δεσμεύει το δικαστήριο να την υιοθετήσει και μετά από αυτήν θα ακολουθήσουν οι δευτερολογίες των συνηγόρων υπεράσπισης. 

Χρυσή Αυγή: Ανατριχιαστικοί διάλογοι μετά τη δολοφονία Φύσσα

Στη συνέχεια το δικαστήριο θα αποσυρθεί σε διάσκεψη, ώστε να αποφασίσει, για ποιους θα δώσει εντολή να συλληφθούν και να φυλακιστούν και για ποιους θα ανασταλεί η ποινή της και θα παραμείνουν ελεύθεροι, μέχρι την εκδίκαση της έφεσης. 

Δίκη Χρυσή Αυγή: «Τρέμουν σαν το ψάρι μπροστά στη δικαστική ετυμηγορία»

Την περασμένη εβδομάδα, όλοι, εκτός από τον Ρουπακιά, ο οποίος δήλωσε ότι δε θα υποβάλει αίτημα αναστολής της ποινής και του Γιάννη Λαγού, ζήτησαν την αναστολή των ποινών τους. 

Δίκη Χρυσής Αυγής: Οι πίτσες, τα πεϊνιρλί και η... γαλλική Επανάσταση!

Κάποιοι δε δίστασαν να φέρουν στο δικαστήριο τους ηλικιωμένους γονείς τους, φίλους, πρώην συζύγους και γείτονες, ακόμα και παππά, για να καταθέσουν υπέρ τους και να μείνουν εκτός φυλακής. 

Δίκη Χρυσής Αυγής: Παιδιά, πρόβατα και γονείς επιστρατεύουν οι Χρυσαυγίτες

Μετά από πάρα πολλά χρόνια στη δικαστική αίθουσα εμφανίστηκαν οι Ηλίας Κασιδιάρης, Γιώργος Γερμενής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης  για να υποστηρίξουν τα αιτήματά τους, ενώ ο Νίκος Μιχαλολιάκος, μέσω του συνηγόρου του, υποστήριξε ότι κρίνεται για τις πολιτικές του απόψεις και όχι γιατί έκανε κάτι αξιόποινο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top