Κακοποίηση σκύλου Νίκαια: Αναβλήθηκε για τις 23 Οκτωβρίου η δίκη

Τι υποστήριξε η δικηγόρος του ιδιοκτήτη του Έκτορα

Για τις 23 Οκτωβρίου αναβλήθηκε η δίκη για την κακοποίηση του σκύλου στη Νίκαια. Ο «Έκτορας» που μαχαιρώθηκε κοντά στην καρδιά, υποβλήθηκε σε επέμβαση και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Στο εδώλιο του κατηγορούμενου για τη βάναυση κακοποίηση του ζώου είναι ένας 53χρονος καθηγητής, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε ακινητοποιήσει τον λευκό μεγαλόσωμο σκύλο και τον μαχαίρωνε, ενώ ένας άλλος άνδρας χτυπούσε το σκυλί με σκουπόξυλο. Οι λόγοι της βάναυσης επίθεσης δεν έχουν αποσαφηνιστεί. Ο φερόμενος δράστης φαίνεται να είπε στους περίοικους ότι ο «Έκτορας» επιτέθηκε στον δικό του σκύλο, με μαρτυρίες να διαψεύδουν ότι το τραυματισμένο ζώο ήταν αυτό που επιτέθηκε. 

Νίκαια: Συνελήφθησαν οι δύο άνδρες για την άγρια κακοποίηση σκύλου

Η δικηγόρος υπεράσπισης του ιδιοκτήτη του Έκτορα, Ευαγγελία Τσανοπούλου είπε ότι στο πλαίσιο του αυτοφώρου η δίκη είχε προσδιοριστεί για χθες και ότι δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το τι υποστήριξαν οι φερόμενοι δράστες. «Μάλιστα σε κάποια στιγμή μάλλον αμφισβητήθηκε από τον έναν δράστη, το γεγονός ότι μαχαίρωσε τον σκύλο» σημείωσε η δικηγόρος.

Απολογήθηκε ο καθηγητής που κακοποίησε τον σκύλο στη Νίκαια

«Ευτυχώς για εμάς, δυστυχώς για εκείνον, υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι και σταμάτησαν το περιστατικό και κατάφεραν και απέσπασαν το ζώο από τους δράστες. Από εκεί και πέρα θα περιμένουμε και πιστεύουμε το δικαστήριο θα πάρει μία σωστή απόφαση και θα κρίνει ορθά το περιστατικό» τόνισε η δικηγόρος υπεράσπισης.

Φρίκη στη Νίκαια: Καθηγητής μαχαίρωνε με μανία σκύλο στη μέση του δρόμου

«Ο πελάτης μου δεν είναι ούτε εκδικητικός, ούτε είχε ποτέ σκοπό να καταλήξει στα δικαστήρια. Από κει και πέρα, για αρχή θέλει σίγουρα να γίνει ο Έκτορας καλά, να βγει από το Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων (ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ) και να τον πάρουν στο σπίτι. Για οποιαδήποτε άλλη νομική ενέργεια θα αποφασίσουμε από κοινού. Πιστεύω από εκεί  και πέρα, μία σωστή ποινή κατά των δραστών θα είναι για αυτόν το καλύτερο αποτέλεσμα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top