Πέντε κρούσματα σε Διμοιρία - Πήραν μέρος στα μέτρα της δίκης της Χ.Α

Σε καραντίνα πάνω από 30 αστυνομικοί

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας μετά τον εντοπισμό πέντε κρουσμάτων κορωνοϊού σε αστυνομικό  διμοιρίας που βρισκόταν στην Αθήνα για μέτρα στην δίκη της Χρυσής Αυγής, ενώ σε καραντίνα μπήκε ολόκληρη η διμοιρία.

Κορωνοϊός - Ελλάδα: 436 νέα κρούσματα - Τα 201 στην Αττική

Αρχικά εντοπίστηκε θετικός ένας αστυνομικός που επέστρεψε το Σάββατο στη Λαμία και παρουσίασε συμπτώματα. Υποβλήθηκε στο rapid test και εμφανίστηκε θετικός. Η ιχνηλάτηση των επαφών του προκάλεσε πανικό και έδειξε θετικούς άλλους τέσσερις συναδέλφους του.

Σε καραντίνα οίκος ευγηρίας στα Ιωάννινα με εντολή Χαρδαλιά

Συνολικά 20 άτομα μετέβησαν από τη Φθιώτιδα στην Αθήνα για τη δίκη. Όταν γυρίσανε στην βάση τους διατέθηκαν σε διαφορετικές υπηρεσίες ο καθένας και δύο από αυτούς συμμετείχαν σε νέα διμοιρία που πήγε στη Ριτσώνα για να λάβει μέτρα στο κέντρο μεταναστών, ενώ επέστρεψαν με το ίδιο λεωφορείο.

Κορωνοϊός: Συναγερμός μετά από κρούσμα σε γηροκομείο στο κέντρο της Αθήνας

«Προσπαθούμε να κρατήσουμε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτο καθότι οι  μετακινήσεις διμοιριών σε περιπτώσεις με μεγάλο συνωστισμό όπως είναι κέντρα μεταναστών ή η δίκη της ΧΑ όπου υπήρχε 20.000 κόσμος και πλέον στον δρόμο είναι ανέφικτο να μείνουμε καθαροί», ανέφερε ο πρόεδρος Ένωσης αστυνομικών υπάλληλων Λαμίας.   

Συνολικά πάνω από 30 άτομα μπήκαν σε κατ΄οίκον περιορισμό περιμένοντας τα αποτελέσματα των τεστ. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top