Κορωνοϊός: Αυτά τα σχολεία παραμένουν κλειστά - Δείτε τον χάρτη

Όλη η λίστα σε Ελλάδα και Αττική

Δείτε στο βίντεο του Star το ρεπορτάζ στις 07-10 για τη διασπορά του κορωνοϊού στα σχολεία.

Δεκάδες είναι τα σχολεία που έχει ανασταλεί η λειτουργία τους μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Κρήτη: Θετικός στον κορωνοϊό γονέας με δύο παιδιά σε Δημοτικό Σχολείο

Σύμφωνα με την ενημέρωση του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, συνολικά έχουν πραγματοποιηθεί 77 έλεγχοι έως τώρα. Σε αναστολή βρίσκονται 29 σχολεία και 139 σχολικά τμήματα σε όλη την Ελλάδα.

Κορωνοϊός: Ελάχιστη η διασπορά του ιού στα σχολεία

Δείτε στα γραφήματα που δημιούργησε και συντηρεί το iMEdD Lab και ανανεώνονται δύο φορές καθημερινά ποια σχολεία είναι κλειστά στην Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα.

O χάρτης του iMEdD Lab με τα σχολεία σε αναστολή λειτουργίας ανά την Ελλάδα

O χάρτης του iMEdD Lab με τα κλειστά σχολεία στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας

Πώς να χρησιμοποιήσετε τους χάρτες

  • Με πέρασμα του ποντικιού (mouse over) επάνω από οποιαδήποτε κουκίδα στον χάρτη, εμφανίζεται η καταληκτική ημερομηνία της προγραμματισμένης αναστολής λειτουργίας στην εκάστοτε σχολική μονάδα, όπως και τα τμήματα ή οι τάξεις που έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους, σε περιπτώσεις σχολείων υπό μερική αναστολή. 
  • Με «scroll», μπορείτε να κάνετε ζουμ στην περιοχή ενδιαφέροντός σας στον χάρτη. 
  • Με διπλό «κλικ», μπορείτε να επιλέξετε μόνο μία από τις κατηγορίες κατάστασης των σχολείων (ολική αναστολή, μερική αναστολή, επαναλειτουργία), ώστε να δείτε μόνο τις αντίστοιχες σχολικές μονάδες να αποτυπώνονται στον χάρτη. Αποεπιλογή / επιλογή κατηγορίας, επίσης, γίνεται με αριστερό «κλικ».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top