Γιάννενα: Συναγερμός με τα κρούσματα- Σχολεία ανέστειλαν τη λειτουργία τους

Υγειονομικός έλεγχος στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων- Μεταναστών Κατσικά

Συναγερμός έχει σημάνει στα Γιάννενα, ενώ από σήμερα ισχύουν έκτακτα περιοριστικά μέτρα μετά τον αυξημένο αριθμό κρουσμάτων, τόσο σε εκπαιδευτικές μονάδες όσο και σε νοσοκομεία, γηροκομεία. Στο μεταξύ, σε καθολική αποχή από τα καθήκοντά τους προχώρησαν σήμερα οι δικηγόροι, ενώ περιορίστηκε προσωρινά η κυκλοφορία στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων και Μεταναστών του Κατσικά, όπου φιλοξενουνται περιπου 1.200 άτομα, προκειμένου να γίνει υγειονομικός έλεγχος. 

Κορωνοϊός: Έκτακτα μέτρα σε Αχαΐα και Ιωάννινα - Τι θα ισχύει από την Τρίτη

Σύμφωνα με πληροφορίες της δημοσιογράφου του Star, Μαίρης Τζώρα, εκπαιδευτικός βρέθηκε θετικός στην Covid-19, με αποτέλεσμα να ανασταλεί η λειτουργία του 6ου Νηπιαγωγείου Ανατολής Ιωαννίνων, από σήμερα και για τις επόμενες 14 ημέρες. Σε αναστολή λειτουργίας βρίσκονται επίσης τα τμήματα ΣΤ1 και ΣΤ2 στο 21ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων.

Ωστόσο, τα παραπάνω δεν είναι τα μόνα σχολεία, αφού κλειστό από σήμερα το πρωί και για 14 μέρες θα είναι και το Δημοτικό Σχολείο του Κατσικά. Η αναστολή λειτουργίας γίνεται μετά από επιβεβαίωση κρούσματος σε εκπαιδευτικό του σχολείου.

Ιωάννινα: Κρούσματα σε εργαζόμενες δύο γηροκομείων 

Μέχρι τις 8 Οκτωβρίου είναι σε αναστολή το Α2 στο 3ο Δημοτικό Σχολείο της Ανατολής και τέλος μέχρι τις 14 Οκτωβρίου είναι σε αναστολή το Α2 στο Λύκειο των Δωδωναίων Εκπαιδευτηρίων.

Στο μεταξύ, σε καθολική αποχή από τα καθήκοντά τους προχωρούν σήμερα οι δικηγόροι των Ιωαννίνων μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, το οποίο συνεδρίασε εκτάκτως. Σήμερα θα γίνει απολύμανση σε όλους τους χώρους του Δικαστικού Μεγάρου.

Κορωνοϊός: Παιδίατρος στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων θετικός

Κρούσματα σε εργαζόμενους γηροκομείων και νοσοκομείου διαπιστώθηκαν το περασμένο σαββατοκύριακο.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top