Μεσσήνη: Σκότωσε 18χρονο Ρομά γιατί νόμιζε ότι ήθελε να τον κλέψει

Στήθηκαν οδοφράγματα για να αποφευχθούν συγκρούσεις

Νεκρός μετά από πυροβολισμούς έπεσε ένας 18χρονος Ρομά στην κοινότητα Πιπερίτσας στη Μεσσήνη, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν σοβαρά επεισόδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός Ρομά μπήκε στο σπίτι ενός 64χρονου, ο οποίος όταν τον είδε νόμισε ότι θέλει να τον ληστέψει και τον πυροβόλησε με την καραμπίνα του. 

Επεισόδια στη Μεσσήνη μετά τη δολοφονία του 18χρονου Ρομά

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου και κατέληξε. Όταν έγινε γνωστός ο θάνατός του, συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν έξω από το νοσοκομείο της Καλαμάτας, αλλά και στη Μεσσήνη και απειλούσαν να πάρουν το αίμα τους πίσω. 

Κάποιοι από αυτούς έσπασαν βιτρίνες, και προκάλεσαν ζημιές, ενώ η αστυνομία έλαβε έκτακτα μέτρα και οι Ρομά έστησαν οδοφράγματα. 

Από χθες παραμένει κλειστή η 7η επαρχιακή οδός Μεσσήνης - Μελιγαλά, καθώς Ρομά έχουν στήσει οδόφραγμα λίγο πριν τη διασταύρωση του Καρτερολίου με την Πιπερίτσα.

Μπλόκα της Αστυνομίας δεν επιτρέπουν στους οδηγούς να κινηθούν προς τα εκεί, ενώ λίγα μέτρα πριν από το οδόφραγμα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που έχουν έρθει από διάφορα σημεία της Πελοποννήσου, προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Aστυνομικές δυνάμεις υπάρχουν και στο σπίτι του 18χρονου, με την περιοχή της Πιπερίτσας να θυμίζει φρούριο καθώς αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται μέσα στο χωριό, αλλά και σε όλες τις εισόδους, προκειμένου να μην μπορούν να φτάσουν εκεί οι Ρομά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top