Κορωνοϊός-Αγ.Παντελεήμονας: 20 νέα κρούσματα – 5 Έλληνες και 15 αλλοδαποί

Συναγερμός και στη Λαμία με οδηγό ταξί που νοσηλεύεται στην Εντατική

Είκοσι νέα κρούσματα κορωνοϊού εντόπισαν τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ μετά τα rapid test που διενήργησαν την Κυριακή 4/10 στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, στο κέντρο της Αθήνας. 

Ο συνολικός αριθμός των τεστ που πραγματοποιήθηκαν είναι 487. Από τα 20 που βρέθηκαν θετικά, τα πέντε αφορούν Έλληνες και τα υπόλοιπα 15 αλλοδαπούς.

Πρόκειται για 8 γυναίκες, και δώδεκα άνδρες με διάμεση ηλικία θετικών τα 41 έτη.

Κορωνοϊός: Δύο κρούσματα στο Δρομοκαΐτειο από ασυμπτωματικούς ασθενείς

Λαμία: 65χρονος οδηγός ταξί στην Εντατική λόγω κορωνοϊού

Την ιδια στιγμή αναστάτωση έχει προκαλέσει στη Λαμία η είδηση ότι οδηγός ταξί 65 ετών εισήχθη σήμερα στην εντατική μονάδα χτυπημένος από τον κορωνοϊό. 

Κορωνοϊός: 229 νέα κρούσματα, 4 θάνατοι και 82 διασωληνωμένοι

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη δημοσιογράφο Τασούλα Παπανικολάου, ο 65χρονος εμφάνισε πυρετό πριν από τέσσερις ημέρες. Έκανε το τεστ για τον κορωνοιό βγήκε θετικός και αμέσως σήμανε συναγερμός καθώς έχει και υποκείμενο νόσημα .Η κλινική του εικόνα ήταν εκείνη που οδήγησε τους γιατρούς στην απόφαση να τον μεταφέρουν στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου της Λαμίας.Το χαρακτηρίζουν μέσης βαρύτητας περιστατικό.

Κορωνοϊός: Συγγενής του ηλικιωμένου που πέθανε απαντά στον νοσηλευτή

Έχει ξεκινήσει ήδη η ιχνηλάτηση των επαφών του και έχουν δοθεί οδηγίες από τον ΕΟΔΥ  στην οικογένειά του.

Αναζητούν βέβαια και τους επιβάτες τους οποίους μετέφερε τις τελευταίες ημέρες.Το θετικό είναι ότι από την στιγμή που εμφάνισε πυρετό ο οδηγός ταξί σταμάτησε να δουλεύει. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top