Θετικοί πέντε αστυνομικοί στο Ελ. Βενιζέλος - Η γυναίκα εντοπίστηκε τυχαία!

Είχαν περισσέψει στο αεροδρόμιο 10 τεστ της Πολιτικής Προστασίας

Ιδιαίτερα ανήσυχοι είναι οι αστυνομικοί, καθώς μέρα με τη μέρα αυξάνονται ανάμεσά τους τα θετικά κρούσματα, κυρίως σε υπηρεσίες αιχμής. 

Σε καραντίνα 11 αστυνομικοί στο Α.Τ Αλίμου - Θετικός 14χρονος αλλοδαπός

Όπως μετέδωσε ο Βάιος Σύρρος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, επισήμως μέχρι στιγμής, υπάρχουν 5 περιστατικά αστυνομικών που βρέθηκαν θετικοί στο covid-19, στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Το αεροδρόμιο είναι η βασική πύλη εισόδου της χώρας και οι αστυνομικοί που εργάζονται εκεί βρίσκονται καθημερινά εκτεθειμένοι στον κίνδυνο να νοσήσουν από τον κορωνοϊό.

Με κορωνοϊό αστυνομικοί σε Θεσσαλονίκη και Άγιο Παντελεήμονα

Το αξιοσημείωτο είναι όμως, ότι εντοπίστηκαν τυχαία. Το πρώτο περιστατικό αστυνομικού που βρέθηκε θετικός έγινε κάτω από απίστευτες συνθήκες. Είχαν περισσέψει στο αεροδρόμιο 10 τεστ, που είχε η Πολιτική Προστασία για τον έλεγχο των Ελλήνων που επαναπατρίζονταν από τη Βρετανία και σκέφτηκαν, πριν φύγουν, να τα χρησιμοποιήσουν στους αστυνομικούς  που έτυχε να βρίσκονται εκείνη τη στιγμή εκεί. Έτσι εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα που ήταν μια νεαρή αστυνομικός. 

Οι τελευταίοι 3 από τους 5 αστυνομικούς, εξετάστηκαν στην ιχνηλάτηση, λόγω ενός αλλοδαπού κρατούμενου ο οποίος διαπιστώθηκε ότι ήταν φορέας του κορωνοϊού. 

Το ερώτημα λοιπόν είναι εάν και πόσοι πραγματικά είναι οι αστυνομικοί που ενδεχομένως να έχουν προσβληθεί, αλλά είναι χωρίς συμπτώματα.  

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top