Συνδικαλιστές: «Με προχειρότητα η ένταξη νέων λεωφορείων»

Κυκλοφόρησαν σήμερα τα 11 νέα λεωφορεία

Ξεκίνησε σήμερα η συνεργασία του ΟΑΣΑ με τα ΚΤΕΛ και 11 νέα λεωφορεία έχουν πέσει σε δυο περιφερειακές γραμμές προκειμένου να πυκνώσουν τα δρομολόγια. 

Ωστόσο οι συνδικαλιστές καταγγέλλουν προχειρότητα στο σχεδιασμό του υπουργείου μεταφορών και μιλάνε για προβλήματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια των επιβατών…

Καραμανλής: Ενισχύονται με νέα λεωφορεία οι συγκοινωνίες από Πέμπτη

Τα νέα αστικά λεωφορεία των ΚΤΕΛ είναι  βαμμένα στα χρώματα του ΟΑΣΑ. Δεν είναι τα γνωστά πράσινα πούλμαν. Είναι αστικού τύπου όμως οι συνδικαλιστές ισχυρίζονται  ότι είναι πολύ παλιά. 


Χρονολογούνται δηλαδή από το 1995. Παράλληλα, όπως  λένε δεν υπάρχει ειδικό προστατευτικό πλέξιγκλας   και τα δρομολόγια γράφονται σε χαρτί. 

ΚΤΕΛ: Καταργείται η δωρεάν μεταφορά ανηλίκων μέχρι 6 ετών

Για την ώρα τα 11 λεωφορεία θα κινούνται σε δυο γραμμές το 504  Θρακομακεδόνες - Κηφισιά και  το 740 ολυμπιακό χωριό -  Μενίδι.  Στόχος είναι να πυκνώσουν τα δρομολόγια στη γραμμή 732 Ίλιον - Χαλκοκονδύλη η οποία φτάνει μέχρι το κέντρο της Αθήνας και εξυπηρετεί πολύ κόσμο. 

Σταδιακά  μέχρι το τέλος Οκτωβρίου και αλλά λεωφορεία. Μένει να δούμε αν θα μειωθεί ο συνωστισμός που θέτει σε κίνδυνο την υγεία  των επιβατών. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 


 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top