Νέα στοιχεία για την εκτέλεση των δύο Μαυροβούνιων στην Κέρκυρα

Τους πυροβόλησαν πάνω από 5 άτομα με 4 διαφορετικά όπλα

Δείτε το ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Star για την υπόθεση όπως προβλήθηκε στις 24/7

Νέα στοιχεία συνέλεξαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας για την εκτέλεση των δύο Μαυροβούνιων στην Κέρκυρα. Όλα δείχνουν ότι η δολοφονία τους ήταν αποτέλεσμα ενός καλά οργανωμένου σχεδίου. 

Έγκλημα Κέρκυρα: Εξετάζουν σχέση με την εκτέλεση στη Βάρη

Μια γεμιστήρα όπλου, δύο μοτοσικλέτες τύπου "γουρούνα" που πιθανότατα ανήκουν στους δράστες, αλλά και το γραφείο απ' όπου νοίκιασαν το σκάφος διαφυγής τους έχουν καταφέρει να ταυτοποιήσουν οι αστυνομικοί της ασφάλειας Κέρκυρας, οι οποίοι ασχολούνται με την υπόθεση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μπούσιου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Θρίλερ στην Κέρκυρα - Τουρίστες εντοπίστηκαν νεκροί σε πάρκινγκ βίλας

Οι δύο Μαυροβουνίου εκτελέστηκαν με 4 διαφορετικά όπλα από περισσότερα από 5 άτομα, λένε τα στοιχεία. 

Η δολοφονία τους έγινε στις 23 Ιουλίου, στο πάρκινγκ βίλας που είχαν νοικιάσει στην Κέρκυρα. Τα θύματα ήταν στη χώρα μας τουλάχιστον δέκα μέρες για διακοπές και είχαν νοικιάσει σπίτια μέσω γνωστής πλατφόρμας αλλά παρόλα αυτά οι δράστες τους εντόπισαν και εκτέλεσαν το συμβόλαιο θανάτου, για το οποίο είχαν πληρωθεί.

Την υπόθεση διαχειρίζεται η ασφάλεια Κέρκυρας, το τμήμα ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Αττικής ενδιαφέρεται πολύ για την υπόθεση καθώς αναζητά τυχόν στοιχεία που θα συνδέουν την δολοφονία με την εκτέλεση των άλλων Μαυροβούνιων σε ταβέρνα της Βάρης και βέβαια υπάρχει ανοιχτή γραμμή με τις διωκτικές αρχές του Μαυροβουνίου καθώς φαίνεται πως πρόκειται για έναν ανοιχτό πόλεμο μεταξύ συμμοριών που διαχειρίζονται τεράστιες ποσότητες ναρκωτικών για όλη την Ευρώπη.
 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top