Συγκινεί η μητέρα 52χρονου: «Ήταν υγιής αλλά πέθανε από κορωνοϊό»

Ο 82χρονος πατέρας του κατάφερε να ξεπεράσει τον ιό

Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας του 52χρονου Σταύρου, ο οποίος κατέληξε λόγω κορωνοϊού, χωρίς να έχει υποκείμενα νοσήματα.

Ο Σταύρος εργαζόταν σε σούπερ μάρκετ στην Καβάλα και ήταν υγιής. Η μητέρα του σοκαρισμένη μίλησε στην εκπομπή live news με τον Νίκο Ευαγγελάτο. 

Στο «κόκκινο» η χώρα - 259 νέα κρούσματα κορωνοϊού και 6 θάνατοι

«Σήμερα θάψαμε τον γιο μου. Κάνω κουράγιο να στηριχτώ, να περιποιηθώ τον πεθαμένο μου και τα άλλα παιδιά μου, να τους δώσω ψυχραιμία. Καμία μάνα να μην το περάσει στην κατάσταση μας, το σοκ, τη στενοχώρια, τα τηλέφωνα» είπε η μητέρα του άτυχου 52χρονου.

«Δεν μπόρεσα το παιδί μου να το χαϊδέψω, να νομίζει ότι είμαστε εκεί. Ήταν μόνος του και ήρθε μέσα στο σακίδιο, κανένας να μη το δει».

Στην αρχή είχε κάποια συμπτώματα, πολύ γρήγορα όμως η κατάστασή του επιδεινώθηκε. «Ήταν γερός. Είχε πάθει πνευμονία παλιά, 25 χρόνια. Ήταν θηρίο άνθρωπος, δεν έπαιρνε ούτε για ζάχαρο ούτε για πίεση, δεν είχε τίποτα».

Στις 26 Ιουλίου μπήκε στην μονάδα ειδικών λοιμώξεων του πανεπιστημιακού γενικού νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και λίγες ημέρες μετά κατέληξε.

Κορωνοϊός: Στους 254 οι νεκροί - Κατέληξαν 74χρονος και 45χρονος

«Μέσα σε λίγο διάστημα χάθηκε το παιδί μου, τι να πω. Είχε 38,2 του είπανε είσαι θετικός. Τον έστειλαν στην Αλεξανδρούπολη. Ήταν με οξυγόνο, το έβγαζε και λίγο μιλούσε. Κοντά εβδομάδα ήτανε που ήταν διασωληνωμένος» είπε η μητέρα του Σταύρου.

Τραγική ειρωνία, ο 82χρονος πατέρας του νοσούσε τις ίδιες ημέρες και τελικά κατάφερε να το ξεπεράσει.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top