Αίθριος ο καιρός σήμερα - Πού θα εκδηλωθούν νεφώσεις

Συνεχίζονται οι υψηλές θερμοκρασίες

Καλός θα είναι ο καιρός σήμερα, Παρασκευή, σε ολόκληρη τη χώρα με τη θερμοκρασία να φτάνει ως τους 35 βαθμούς Κελσίου. Τοπικές νεφώσεις θα υπάρξουν τις θερμές ώρες της ημέρας κυρίως στα βόρεια.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 και από το μεσημέρι τοπικά 8 μποφόρ.

Παρακολουθήστε καθημερινά την πρόγνωση του καιρού σύμφωνα με την Ε.Μ.Υ. από το Star

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού:

Στην Αττική, γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, με τους ανέμους να πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Το σκηνικό του καιρού θα είναι ίδιο και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση και η θερμοκρασία θα κυμανθεί πό 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, με λίγες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και κατά τόπους στην κεντρική Μακεδονία τις πρώτες πρωινές ώρες έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αίθριος θα είναι ο καιρός και στα νησιά του Αιγαίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από το μεσημέρι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη, αίθριος θα είναι ο καιρός με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 30 και στη νότια Κρήτη έως 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και από το μεσημέρι τοπικά 7 και πιθανώς 8 μποφόρ.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 και από το μεσημέρι πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top