Εύβοια: «Πήρα δύναμη από το παιδί και συνέχισα τις διασώσεις»

Τι είπε στο Star ο πυρονόμος που έσωσε το μωρό από τις πλημμύρες

Μέσα στο χάος και την απόλυτη καταστροφή, μια εικόνα προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση. Ήταν η στιγμή που άνδρας της 7ης ΕΜΑΚ φίλησε ένα μωρό που μόλις είχε διασώσει μαζί με τη γιαγιά του από το πλημμυρισμένο τους σπίτι.

Εύβοια: Συγκινεί το φιλί άνδρα της ΕΜΑΚ σε μωρό που έσωσε από τις πλημμύρες

«Πήρα δύναμη από αυτό το παιδί και συνέχισα τις διασώσεις» είπε ο ίδιος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Κατερίνα Ρίστα. «Ούτε ήρωας θέλω να το παίξω ούτε τίποτα, αλλά εντάξει είναι από τις φορές που δάκρυσα λίγο. Το έκρυψα και συνέχισα» είπε ο πυρονόμος, Κώστας Χαϊδής.

«Μου βγήκε αυθόρμητα επειδή έχω κι εγώ παιδιά, φανταστείτε τι χαρά παίρνουμε όταν κάνουμε διάσωση» πρόσθεσε. 

Ο άνδρας της 7ης ΕΜΑΚ περιέγραψε τη στιγμή της διάσωσης του παιδιού από το παράθυρο. «Με το πρώτο φως της ημέρας βλέπαμε ανθρώπους στα μπαλκόνια κι εγώ αντίκρυσα το μωρό με τη γιαγιά».

Κακοκαιρία στην Εύβοια: Νεκρό μέσα στο σπίτι του εντοπίστηκε νεαρό ζευγάρι

Όπως είπε μάλιστα η διάσωση ήταν αρκετά δύσκολη καθώς το σημείο ήταν δυσπρόσιτο. Με τη βοήθεια ενός μηχανήματος, ο πυρονόμος κατάφερε να φτάσει στο σπίτι όπου βρίσκονταν η γιαγιά και το μωρό. «Όταν το πήρα στα χέρια μου νόμιζα ότι κράταγα το δικό μου το παιδί όταν ήταν μικρό». 

Ο Κωνσταντίνος Χαϊδής επιχείρησε στο σημείο με κίνδυνο την ίδια του τη ζωή και όπως είπε, κινδύνεψε να πνιγεί και ο ίδιος από τα ορμητικά νερά.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top