Ιερόδουλη θετική στον κορωνοϊό - Ένα ολόκληρο νησί είναι ανάστατο

Ο ένας μετά τον άλλον υποβάλλονται σε τεστ για να δουν αν έχουν κολλήσει

Αναστάτωση έχει προκαλέσει σε νησί, ιερόδουλη η οποία βγήκε θετική στον κορωνοϊο. Οι αρχές έχουν ξεκινήσει την ιχνηλάτηση η οποία ομως γίνεται μετ'εμποδίων. Οι ιερόδουλες φοβούνται ότι μετά από αυτό το περιστατικό μπορεί να ξαναμπεί λουκέτο στους οίκους ανοχής και προσπαθούν να τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας απο τον covid 19. 

Φακέλωμα πελατών και αυστηρά ραντεβού στους οίκους ανοχής

Ένα ολόκληρο νησί βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα. Οι  πελάτες του οίκου ανοχής έχουν χάσει τον ύπνο τους.Ο ένας μετά τον άλλον κάνουν τεστ για να δουν αν έχουν κολλήσει κορωνοϊο απο την ιερόδουλη η οποία αρχικά δεν γνώριζε ότι νοσεί και συνέχιζε κανονικά τη δουλειά της. Συγγενικό πρόσωπο μάλιστα της γυναίκας, φέρεται να εργάζεται σε δημόσια υπηρεσία του νησιού και να έχει καθημερινή επαφή με κόσμο. 

Η απόσταση η οποία δεν μπορεί να τηρηθεί λόγω της φύσης του επαγγέλματος, κάνει επιβεβλημένη την ανάγκη χρήσης μασκας όπως και την απολύμανση των χεριών πριν και μετά. Οι οίκοι ανοχής έχουν μετατραπεί σε οίκους προσοχής υπό τον φόβο μην μπει ξανά λουκέτο.

Τι αλλάζει στη λειτουργία των οίκων ανοχής λόγω κορωνοϊού

Mέχρι σήμερα οι συνευρέσεις γίνονται με χρονόμετρο και αποφυγή επαφής πρόσωπο με πρόσωπο, όμως η αυστηροποίηση των μέτρων βρίσκεται στο τραπέζι μετά την ιερόδουλη που βγήκε θετική στον covid.

Οι εργαζόμενες στον αγοραίο έρωτα φοβούνται μη μεταφέρουν τον ιό στο σπίτι και τις οικογένεια τους. Αρκετές φορές μάλιστα διώχνουν όσους πελάτες δεν συμμορφώνονται με τα μέτρα. 

Ανάμεσα στις αυστηρές συστάσεις είναι η αποφυγή πληρωμής με μετρητά ενώ για την προστασία των προσωπικών δεδομένων ο ΕΟΔΥ συνιστά τα στοιχεία επικοινωνίας να κρατούνται σε σφραγισμένο φάκελο και να καταστρέφονται μετά από έναν μήνα.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star εδώ


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top