Σαρωτικοί έλεγχοι σε τρία δημοφιλή νησιά και την Αττική

Επιβλήθηκαν «τσουχτερά» πρόστιμα

Συνεχίζονται οι σαρωτικοί έλεγχοι σε όλη τη χώρα. Μεγάλο βάρος στα νησιά των Κυκλάδων, που αποτελούν δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, ρίχνει η αστυνομια που κάνει συνεχείς ελέγχους για την τήρηση των μέτρων για τον κορωνοϊό. 

Στη Μύκονο, το βράδυ του Σαββάτου έγιναν 26 έλεγχοι σε καταστήματα για υπεράριθμους πελάτες και χρήση μάσκας και δεν έγινε καμία παράβαση.   

Σαρωτικοί έλεγχοι για συνωστισμό στα νησιά το βράδυ

Παρόλα αυτά, σημειώθηκαν έξι παραβάσεις για ηχορύπανση και παραβίαση ωραρίου. Δύο άτομα οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο, καθώς δεν είχαν άδειες για ξαπλώστρες και έγινε μία σύλληψη για διατάραξη κοινής ησυχίας σε βίλα.

Παράλληλα, η αστυνομία έλεγξε τρεις εταιρίες ενοικιάσεως αυτοκινήτων και βρήκαν 32 παραβάσεις για φθαρμένα ελαστικά οχημάτων, ενώ πέντε δεν είχαν περάσει ΚΤΕΟ. Σε 13 οχήματα είχε λήξει η 12ετία και δεν έπρεπε να ενοικιάζονται με αποτέλεσμα να αφαιρεθούν 30 άδειες κυκλοφορίας και 30 πινακίδες.

Στην Πάρο, έγιναν έξι έλεγχοι σε νυχτερινά κέντρα, μπήκε λουκέτο για 15μερες σε νυχτερινό κέντρο για υπεράριθμους πελάτες, επιβλήθηκε ένα διοικητικό πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ και έγιναν πέντε συλλήψεις για ηχορύπανση. 
 
Στη Σαντορίνη, πραγματοποιήθηκαν επτά έλεγχοι σε νυχτερινά κέντρα και έγιναν τρεις συλλήψεις για ηχορύπανση. 

Έλεγχοι και στην Αττική  

Στην Αττική πραγματοποιήθηκαν 459 έλεγχοι και καταγράφηκαν 22 παραβάσεις. Οι 19 από αυτές ήταν για μη χρήση μάσκας σε αστικά λεωφορεία, οι δύο σε οδηγούς αστικών λεωφορείων για μη χρήση μάσκας και μία σε λεωφορείο ΚΤΕΛ για υπεράριθμους επιβάτες στα διόδια της Ελευσίνας.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star του Σαββατοκύριακου
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top