Τρεις νεκροί σε φρεάτιο στη Βαρυμπόμπη - Έψαχναν για χρυσό!

Είχαν δημιουργήσει αυτοσχέδια υπόγεια σήραγγα βάθους 8 μέτρων

Ασύλληπτη τραγωδία αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα στη Βαρυμπόμπη. Τρεις άντρες, οι οποίοι φέρεται να έψαχναν για θησαυρό, ανασύρθηκαν νεκροί από φρεάτιο βάθους 8 μέτρων! 

Το πηγάδι στη Βαρυμπόμπη απ' όπου ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους οι τρεις άνδρες

Το πηγάδι στη Βαρυμπόμπη απ' όπου ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους οι τρεις άνδρες- φώτο ΙΝΤΙΜΕ

Μέσα σε αυτοσχέδια υπόγεια σήραγγα βάθους 8 μέτρων που είχαν σκάψει σε δασική περιοχή στη Βαρυμπόμπη, ακριβώς δίπλα από φρεάτιο του Αδριάνειου Υδραγωγείου, κατασκευής ρωμαικής εποχής, βρήκαν τα ξημερώματα τραγικό θάνατο οι τρεις άντρες, ηλικίας 45, 50 και 55 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις άνδρες φαίνεται να έψαχναν για χρυσό.  Μαζί τους ήταν δύο άνδρες και μία γυναίκα, οι οποίοι, μόλις είδαν τους άνδρες να χάνουν τις αισθήσεις τους, ειδοποίησαν τις Αρχές και αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από την Πυροσβεστική για την ανάσυρσή τους.

Οι πυροσβέστες εντόπισαν μία αυτοσχέδια σκάλα, με την οποία κατέβαιναν στον πυθμένα του φρεατίου ενώ εντόπισαν τη γεννήτρια, την οποία είχαν τοποθετήσει επίσης μέσα στην υπόγεια σήραγγα. Ένας αυτοσχέδιος σωλήνας είχε τοποθετηθεί για να βγαίνουν τα αέρια.

Όπως όλα δείχνουν, ο θάνατός τους οφείλεται σε ασφυξία, λόγω των αναθυμιάσεων.

Οι άνδρες αγνοούνταν από χθες το βράδυ.Για την ανάσυρσή τους επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Οι δύο άνδρες και η γυναίκα, που βρίσκονταν μαζί τους και ειδοποίησαν τις αρχές, προσήχθησαν στην ασφάλεια Αχαρνών και στη συνέχεια σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους, για το αδίκημα της «παράνομης ανασκαφής». 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top