Η ψεύτικη ταυτότητα μέλους της Ελληνικής Εταιρίας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής

«Ο Κοντοστάθης δεν ήταν ποτέ μέλος μας»

Ως μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής εμφανιζόταν ο ψευτογιατρός, έχοντας μάλιστα τυπώσει και ταυτότητα με το όνομά του και συγκεκριμένη ιδιότητα. Μόνο που ήταν ψεύτικη.

Ψευτογιατρός: Σε χειρόγραφο ντοκουμέντο έγραφε από βότανα μέχρι ενέσεις

Στην ταυτότητα που χρησιμοποιούσε ο ψευτογιατρός του Κορωπίου για να πείθει τα ανυποψίαστα θύματά του, αναγραφόταν το όνομά του, η υποτιθέμενη ειδικότητά του ως νευροογκολόγος νευροχειρουργός, η ημερομηνία εγγραφής του ως μέλος στις 11 Ιανουαρίου του 2011 και ο αριθμός μητρώου.

Μόνο που η ταυτότητα είναι και αυτή ψεύτικη, όπως επιβεβαίωσε στο Star η Ελληνική Εταιρία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής.

«Ο Κοντοστάθης δεν ήταν ποτέ μέλος μας»

Όπως δήλωσε στο Star ο πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής, «δε θα μπορούσε να είναι μέλος μας από τη στιγμή που δεν είναι γιατρός γιατί υπάρχει αυστηρός έλεγχος για όλους τους εκπαιδευόμενους».

«Μου κάνει τρομερή εντύπωση για τα μέλη γιατί δεν έχουμε ταυτότητες για τα μέλη μας. Φαίνεται μόνο από τη σελίδα».

Γιος θύματος: «Κορόιδευε τον πατέρα μου»

Τα ψέματα του Κόντου δεν ηταν τελειωμό. Με την ειδικότητα του ογκολόγου ομοιοπαθητικού εμφανίστηκε σε ένα από τα θύματά του, τον 76χρονο που ήταν βαριά άρρωστος.

«Κοιτώντας τις εξετάσεις του πατέρα μου μας είπε ότι θα τον κάνει καλά. Μας είπε ότι θα προσπαθήσει να μειώσει τον όγκο ώστε να είναι εγχειρίσιμος» είπε ο γιος του 76χρονου. 

Αποκλειστικό-Star: Αυτές είναι οι χειρόγραφες συνταγές του ψευτογιατρού!

«Όσο πέρναγε ο καιρός, ο πατέρας μου κατέπεφτε και ο Κόντος, ενώ είχε πάρει τη δεύτερη δόση των 15.000 ευρώ, μας είπε ότι τελικά ο πυρετός προέρχεται από σταφυλόκοκκο και να μπούμε σε μία κλινική. Σε αυτή την κλινική δεν υπήρχε γιατρός παρά μόνο νοσηλευτές. Μας πήρε 3.500 ευρώ για δύο εβδομάδες νοσηλείας». 

Κούγιας: «Δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοια εγκληματική συμπεριφορά»

Όπως είπε ο δικηγόρος των θυμάτων του ψευτογιατρού, δεν έχει συναντήσει ποτέ στην καριέρα του τέτοια εγκληματική συμπεριφορά. 

Οι καταγγελίες για τον ψευτογιατρό έχουν ξεπεράσει τις 50 και συνεχώς καταθέτουν άνθρωποι που πίστεψαν ότι ήταν γιατρός.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star του Σαββατοκύριακου

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top