Ξανά στη φυλακή ο παιδεραστής του Ρεθύμνου

Τον συνέλαβαν στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη

Στη φυλακή μεταφέρεται εκ νέου, μόλις δύο μήνες μετά την αποφυλάκισή του, ο παιδεραστής του Ρεθύμνου, μετά την επανεξέταση του βουλεύματος για την υφ’ όρων απόλυση του από τις φυλακές Γρεβενών.

Στο Star o προπονητής που καταδικάστηκε για 36 περιπτώσεις ασέλγειας

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Στρατή Λημνιού για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο γνωστός παιδεραστής συνελήφθη πιθανότατα μετά την επανεξέταση του βουλεύματος για την υπό όρους απόλυση του από τις φυλακές Γρεβενών, καθώς εκδικάστηκε η έφεση του Εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Μακεδονίας.

Ελεύθερος ξανά ο παιδεραστής του Ρεθύμνου

Το Συμβούλιο Εφετών Δυτικής Μακεδονίας ανέτρεψε την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Γρεβενών και έκρινε πως ο καταδικασμένος σε 220 χρόνια κάθειρξη 56χρονος είναι επικίνδυνος να διαπράξει εκ νέου το αδίκημα και πως η «συμπεριφορά του είναι καλή κατ’ επίφαση».

Ζητάει να αποφυλακιστεί εκ νέου ο παιδεραστής του Ρεθύμνου

Το χρονικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται ότι ο παιδεραστής του Ρεθύμνου είχε καταδικαστεί αρχικά σε κάθειρξη 401 ετών (ανώτατο όριο φυλάκισης τα 25 χρόνια) για παιδεραστία σε βάρος 36 ανήλικων αγοριών στο Ρέθυμνο της Κρήτης, είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα, όταν συμπλήρωσε 7 χρόνια, 10 μήνες και 25 μέρες κράτησης.

Παιδεραστής Ρεθύμνου: «Είναι άδικο, δεν παραβίασα κανέναν όρο»

Συνελήφθη και πάλι με εισαγγελική εντολή για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί. Στη συνέχεια, ωστόσο, μετά την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Γρεβενών, αφέθηκε ξανά ελεύθερος.

Στη συνέχεια, ο εισαγγελέας Εφετών Δυτικής Μακεδονίας άσκησε έφεση κατά του βουλεύματος αποφυλάκισης και σήμερα Πέμπτη το Συμβούλιο Εφετών με βούλευμά του αποφάσισε ότι πρέπει να επιστρέψει στις φυλακές.

Έτσι, αστυνομικοί τον συνέλαβαν το απόγευμα στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη για να τον οδηγήσουν στις φυλακές.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top