Κλινική Αθηνών: Διαψεύδει ισχυρισμούς θύματος του ψευτογιατρού

«Ο κατηγορούμενος δε μετείχε σε καμία ιατρική πράξη στην κλινική μας»​​​​​​

Ανακοίνωση εξέδωσε η Κεντρική Κλινική Αθηνών με αφορμή την υπόθεση του ψευτογιατρού που κατηγορείται για ανθρωποκτονία κατά συρροή, απάτη, αντιποίηση ιατρικού επαγγέλματος και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. 

Η αποκαλυπτική απολογία του «Κοντού» την ημέρα της προφυλάκισής του

Η ανακοίνωση της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών:

«Η δήλωση του δικηγορικού γραφείου Αλέξη Κούγια ότι "ο εντολέας του Τ.Α., κάτοικος του χωριού Αρχάγγελος Ρόδου, υπεβλήθη από τον κατηγορούμενο ψευτογιατρό Νικόλαο Κοντοστάθη και τρείς συνεργάτες του ιατρούς της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών σε 12ωρη εγχείρηση", είναι απολύτως ανακριβής. Την διαψεύδουμε κατηγορηματικά ως απολύτως δυσφημιστική για την εταιρεία μας και βαρύτατα προσβλητική της νομικής της προσωπικότητας και της επιστημονικής συνέπειας και υπεύθυνης δραστηριότητάς της.

Ψευτογιατρός: «Αφαίρεσε πλευρό από ασθενή- Τον κατέστησε ανάπηρο κατά 92%»

Ουδέποτε ο κατηγορούμενος ψευδογιατρός μετέσχε στην επικαλούμενη χειρουργική επέμβαση ή σε οποιαδήποτε άλλη ιατρική πράξη στην κλινική μας.

Η χειρουργική επέμβαση στο συγκεκριμένο ασθενή Τ.Α. διενεργήθηκε από τους εγνωσμένης αξίας τρείς ιατρούς της κλινικής και μόνο. Δεδομένου δε του σοβαρώτατου προβλήματος από την πτώση με αλεξίπτωτο, υπήρξε απολύτως επιτυχής.

Η άρση της βαρύτατης προσβολής της εταιρίας μας θα επιχειρηθεί νομίμως».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top