Ψευτογιατρός: «Αφαίρεσε πλευρό από ασθενή- Τον κατέστησε ανάπηρο κατά 92%»

Αναλαμβάνει ο Αλέξης Κούγιας την υπεράσπιση δύο θυμάτων του «Dr. Kοντού»

Δείτε στο βίντεο την αποκάλυψη του κεντρικού δελτίο του Star για την έρευνα των αρχών σχετικά με την υπόθεση και δεύτερου ψευτογιατρού

Δύο ακόμα ασθενείς έπεσαν θύματα απάτης του «ψευτογιατρού», των οποίων την υπεράσπιση αναλαμβάνει ο Αλέξης Κούγιας. 

Το δικηγορικό γραφείο φέρνει στη δημοσιότητα νέα στοιχεία για τη δράση του «Dr. Kοντού» που εκμεταλλευόταν την απόγνωση δεκάδων ανθρώπων και αποσπώντάς τους μεγάλα χρηματικά ποσά, τους έταζε ίαση από το πρόβλημά τους χορηγώντας τους βότανα και όχι μόνο. 

Ψευτογιατρός: Απαγόρευε στα θύματά του να τρώνε και τους πότιζε μαντζούνια

«Το δικηγορικό μας γραφείο κάνει γνωστό ότι ανέλαβε την υποστήριξη της κατηγορίας υπέρ δύο θυμάτων του κατηγορούμενου για το αδίκημα της απάτης σε βαθμό κακουργήματος Νικολάου Κοντοστάθη, ο οποίος παρίστανε τον ιατρό» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο του Αλέξη Κούγια. 

Αποκάλυψη Star: Οι αρχές ερευνούν την υπόθεση και δεύτερου ψευτογιατρού

Αφαίρεσαν πλευρό από ασθενή 

«Ο πρώτος εντολέας μας Τ.Α., κάτοικος του χωριού Αρχάγγελος Ρόδου, υπεβλήθη από τον κατηγορούμενο και τρεις συνεργούς του ιατρούς της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών σε 12ωρη εγχείρηση, κατά την οποία του αφαίρεσαν ένα πλευρό, τοποθέτησαν στο σώμα του ένα περίεργο κατασκεύασμα που ονόμασαν «κλωβό» και ενώ είχε ένα πρόβλημα υγείας από τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη λόγω πτώσεως από αλεξίπτωτο, τον κατέστησαν ανάπηρο σε ποσοστό 92%» αναφέρει το δικηγορικό γραφείο. 

Γιος ζητά δικαίωση για τον θάνατο του καρκινοπαθούς πατέρα του

«Στην περίπτωση του δεύτερου εντολέα μας Γ.Κ. θύμα ήταν ο καρκινοπαθής πατέρας του. Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε σε αυτούς ως ιατρός – ογκολόγος – ομοιοπαθητικός και τους απέσπασε μεγάλα χρηματικά ποσά για τη χορήγηση μιας απολύτως επικίνδυνης «θεραπείας» προς τον πατέρα του Γ.Κ., η οποία όχι μόνο δεν θεράπευσε τον καρκίνο, αλλά και προκάλεσε σοβαρές παρενέργειες, εξαιτίας των οποίων ο ασθενής κατέρρευσε και πέθανε» σημειώνεται στην ανακοίνωση. 

Όπως αναφέρει το δικηγόρο γραφείο του γνωστού ποινικολόγου, μελετάται η δυνατότητα «της υποβολής εγκλήσεως για την επέκταση της κατηγορίας εις βάρος του κατηγορουμένου και κάθε συνεργού του, πέραν του αδικήματος της απάτης, για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης στην περίπτωση του πρώτου εντολέα μας και για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως με ενδεχόμενο δόλο στην περίπτωση του δεύτερου εντολέα μας».

«Στη πρώτη περίπτωση οι προβλεπόμενες ποινές έχουν ανώτατο όριο τα 15 χρόνια, ενώ στη δεύτερη περίπτωση την ισόβια κάθειρξη» καταλήγει η ανακοίνωση. 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top