Υπόθεση Μαρκέλλας: Στις φυλακές Θήβας οδηγείται η 33χρονη κατηγορούμενη

Τι είπε στην απολογία της

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά από την απολογία της στην ανακρίτρια η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης και αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Θήβας.

Αρπαγή Μαρκέλλας: «Δεν υπήρξε ερωτική έλξη για το παιδί»

Η απολογία της κράτησε σχεδόν 2,5 ώρες και την 33χρονη βαραίνουν επτά πράξεις, μεταξύ αυτών για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, πορνογραφία ανηλίκων, προμήθεια και χορήγηση ναρκωτικών ουσιών.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα, η ίδια επικαλέστηκε σωματική και ψυχική αδυναμία ενώ διακομίσθηκε και στο νοσοκομείο.

Τι είπε στην απολογία της

Επί τρεις ώρες βρισκόταν η 33χρονη κατηγορούμενη ενώπιον της πρώτης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης και προσπαθούσε να εξηγήσει γιατί άρπαξε την Μαρκέλλα το μεσημέρι της 11ης Ιουνίου. 

«Δεν υπήρξε ερωτική έλξη για τη Μαρκέλλα. Σε καμία περίπτωση για ανήλικα παιδιά. Επιλέγω ερωτικούς συντρόφους μεγαλύτερους σε ηλικία από εμένα. Έτσι όπως την πήρα, έτσι θα την παρέδιδα», φέρεται να είπε κατά την απολογία της. 

Η 33χρονη στην αρχική της κατάθεση, αμέσως μετά τη σύλληψή της, είχε δηλώσει ότι ένιωθε ερωτική έλξη για την ανήλικη. Σήμερα, κατά την απολογία της στην ανακρίτρια, υποστήριξε ότι είχε έντονη ερωτική ζωή, ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες και δεν ένιωθε έλξη για παιδιά. 

Σε ερώτηση της ανακρίτριας γιατί κατέστρεψε τον προσωπικό της υπολογιστή, η κατηγορούμενη απάντησε ότι πανικοβλήθηκε όταν είδε στην τηλεόραση ότι η όλη η Ελλάδα κινητοποιήθηκε για να βρεθεί το αθώο κοριτσάκι, αλλά και ο άνθρωπος που στιγμάτισε την ψυχούλα του. 

«Ήμουνα θολωμένη σε μια κατάσταση που δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω. Κατέστρεψα τον φορητό υπολογιστή στην Κατερίνη, όταν διάβασα σε site ότι η αστυνομία βρίσκεται κοντά στην σύλληψη μου, πανικόβλητη για να μην εντοπιστώ», είπε. 

Όσον αφορά τις φωτογραφίες που βγήκε με την Μαρκέλλα, αφού πρώτα της είχε κάνει μακιγιάζ, είπε ότι απλά ...έπαιζαν! 

«Υπήρχε μια φωτογραφία σέλφι όταν έπαιζαν και χόρευαν, αφού είχαν φάει μαζί, όπως κάνει μια γυναίκα με ένα παιδάκι, όταν το παιδάκι έχει ανάπτυξη και ροή λόγου και ζήταγε να βάλει λίγο ροζ μακιγιάζ και να παίξουν. Τίποτα παραπάνω. Ασυναίσθητα τη διέγραψε», επεσήμανε ο δικηγόρος της 33χρονης, Βασίλης Νουλέζας.

Μάλιστα, η 33χρονη κατηγορούμενη είπε ότι πήγε στο σχολείο για να δει την μικρή Μαρκέλλα, καθώς της… έλειψε. 

«Την μικρή την είχαν πάρει σπίτι τους για μέρες και άλλοι συγγενείς και φίλοι», είπε.  

Όσον αφορά τη σχέση με τον πρώην σύζυγός της, η 33χρονη κατηγορούμενη ανέφερε ο πρώην άντρας της είχε καλή σχέση με τον πατριό της μικρής ενώ τον χώρισε γιατί της έκανε τη ζωή δύσκολη. 

«Τα παιδιά μας έπαιζαν συχνά μαζί. Τον χώρισα γιατί ήταν οκνηρός, τεμπέλης και με εξώθησε στην πορνεία προκειμένου να αναπληρώσουμε εισόδημα που είχαμε χάσει», φέρεται να είπε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top