Παραμένει στο νοσοκομείο η Μαρκέλλα: «Είναι τρομαγμένη και κουρασμένη»

Βρίσκεται υπό την παρακολούθηση παιδοψυχολόγων

Δείτε το ρεπορτάζ από το δελτίο ειδήσεων του Star σχετικά με την υπόθεση εξαφάνισης της 10χρονης

Στο νοσοκομείο παραμένει από χθες, Σάββατο, η 10χρονη Μαρκέλλα, η οποία εντοπίστηκε μετά από 40 ώρες εξαφάνισης κοντά σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Καλαμαριά. 

Θεσσαλονίκη: «Η Μαρκέλλα έδειχνε χαμένη και έκλαιγε με σπασμούς»

Στο πλευρό του κοριτσιού βρίσκονται από την πρώτη στιγμή παιδοψυχολόγοι. Σύμφωνα με το voria.gr, η μικρή έχει δει ελάχιστα τη μητέρα της, η οποία μέχρι αργά το βράδυ κατέθετε στις Αρχές. «Την είδα χθες είναι καλά, απλά νοσηλεύεται για τις πρώτες βοήθειες. Είναι τρομαγμένη και κουρασμένη», είπε η γυναίκα.

Τι είπε ο αδερφός της 10χρονης

Όπως υποστήριξε ο αδερφός της 10χρονης Μαρκέλλας, δεν του έχουν επιτρέψει καθόλου να δει την αδελφή του.

«Η μητέρα μου και ο πατριός μου δίνουν καταθέσεις μέχρι τώρα. Είναι λογικό νομίζω καθώς μπορεί να είναι κάποιος από τον κύκλο, μπορεί να είναι κάποιος που δεν παρατήρησαν, οποιοσδήποτε. Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω» δήλωσε.

Συμπλήρωσε δε πως δεν του επιτρέπεται να μιλήσει ούτε μαζί τους ούτε με την αδελφή του. «Όλοι είμαστε ύποπτοι αυτή τη στιγμή, ακόμα και εγώ», πρόσθεσε.

Εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα οι Αρχές

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν ένα προς ένα όλα τα στοιχεία για την εξαφάνιση του παιδιού. Πραγματοποιούνται επίσης εξονυχιστικοί έλεγχοι για την παραμικρή πληροφορία που θα μπορούσε να ρίξει φως στην υπόθεση.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top