Βιτριόλι: Η Κούνεβα εξομολογείται με αφορμή την υπόθεση της Ιωάννας

Μαρτυρίες ανθρώπων που έζησαν ανάλογες τραυματικές εμπειρίες

Παλαιότερες επιθέσεις με βιτριόλι έχουν αφήσει πίσω τους συγκλονιστικές προσωπικές ιστορίες. Μια ακόμη γυναίκα που είδε τη ζωή της να αλλάζει μέσα σε μία νύχτα ήταν και η πρώην ευρωβουλευτής Κωνσταντίνα Κούνεβα. Με αφορμή τις σημερινές εξελίξεις στην υπόθεση της Ιωάννας, μιλά αποκλειστικά στο Star και αποκαλύπτει τις δικές της οδυνηρές μνήμες.

Επίθεση με βιτριόλι: Ιστορίες που συγκλόνισαν την ελληνική κοινωνία

Ήταν 23 Δεκεμβρίου του 2008, όταν δύο άγνωστοι περιέλουσαν την Κωνσταντίνα Κούνεβα με βιτριόλι και την ανάγκασαν να το καταπιεί. Το μεταμεσονύκτιο χτύπημα, που μέχρι σήμερα παραμένει ανεξιχνίαστο, αποδόθηκε στη μαχητική συνδικαλιστική της δράση. Το κίνητρο της επίθεσης στην άτυχη Ιωάννα διαφέρει, όμως ο...εφιάλτης είναι σχεδόν ίδιος.

Επίθεση με βιτριόλι: Διασκέδαζε στο χωριό της το τριήμερο η 35χρονη

«Από τότε που το άκουσα δε βγάζω από το μυαλό μου την Ιωάννα. Όσο και να είναι πιο νέα, όσο και να είναι πιο δυνατή από μένα, όσο και να είναι λιγότερη η βλάβη ο πόνος είναι τεράστιος, η καταστροφή είναι πολύ μεγάλη. Είναι δύσκολο… Εγώ εκείνες τις πρώτες μέρες έκανα απλώς προσπάθεια να ζήσω και να αντέξω τον πόνο και την κατάσταση στην οποία βρισκόμουν. Δεν σκεφτόμουν το μετά», εξομολογείται η Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Βιτριόλι: Προσωρινά κρατούμενη η 35χρονη - Στις 16 Ιουνίου η απολογία της

«Βέβαια εγώ έχω κάνει παιδί, έχω κάνει οικογένεια και είναι η κατάσταση η δικά μου. Η Ιωάννα είναι ένα πολύ νέο κορίτσι που δεν έχει κάνει ακόμα οικογένεια και τη σκέφτομαι πώς θα καταφέρει να σταθεί ψυχολογικά», προσθέτει.  

Επίθεση με βιτριόλι: Τα λάθη της 35χρονης που οδήγησαν στην προσαγωγή

Η επίθεση με βιτριόλι στον Παύλο Σαράκη 

Ένα χρόνο νωρίτερα η επίθεση με θειικό οξύ στον δικηγόρο Παύλο Σαράκη, μετά από αποκαλύψεις για υποθέσεις μαστροπείας είχε αναστατώσει το Πανελλήνιο. Ο γνωστός ποινικολόγος, που υπέστη σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και υποβλήθηκε σε πολλές επεμβάσεις αποκατάστασης, κάνει λόγο για ένα ειδεχθές, σαδιστικό έγκλημα.

Επίθεση βιτριόλι: Ποια η σχέση της γυναίκας που προσήχθη με την Ιωάννα

«Είναι ένα έγκλημα που τραυματίζει βαριά σωματικά και ψυχικά το θύμα εφ΄ όρου ζωής.   Εύχομαι να έχει συλληφθεί ο πραγματικός δράστης και να λογοδοτήσει ενώπιον της δικαιοσύνης, αλλά και ενώπιον της κοινωνίας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.  

Παρουσιάστρια στη Μεγάλη Βρετανία θύμα του βίαιου συντρόφου της

Το 2009 η ζωή της μόλις 24 ετών τότε παρουσιάστριας Κέιτι Πάιπερ από τη Μεγάλη Βρετανία άλλαξε για πάντα, όταν ο βίαιος σύντροφός της, τον οποίο είχε γνωρίσει μέσω facebook, της έριξε θειικό οξύ στο πρόσωπο. Η τραγική ιστορία της κοπέλας, που τώρα ζει ευτυχισμένη με τον σύζυγο και το παιδάκι τους, δε ξεχάστηκε ποτέ.

«Κοιτάξτε με... Άλλαξε η εμφάνισή μου, αλλά είναι πολύ βαθύτερο από αυτό. Εννοώ πως άλλαξε τη ζωή μου όπως την ήξερα, άλλαξε την πορεία της καριέρας μου, άλλαξε τις σχέσεις μου με τους ανθρώπους, άλλαξε την ψυχική μου κατάσταση», δήλωνε η παρουσιάστρια μετά την τραγική εμπειρία που βίωσε.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top