«Ο "Δράκος" του Κάβου με χτυπούσε και με βίαζε για τέσσερις ημέρες»

Τι ισχυρίζεται η 34χρονη για τον εφιάλτη που φέρεται να έζησε

Δείτε το video από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Τον εφιάλτη που φέρεται να έζησε για τέσσερις ημέρες στα χέρια του Δράκου του Κάβου περιέγραψε η νεαρή γυναίκα που τον κατήγγειλε για βιασμό. 

Η 34χρονη ισχυρίστηκε στις Αρχές πως ο κατηγορούμενος τη βίαζε και τη χτυπούσε για τέσσερις ημέρες. Όλα ξεκίνησαν σύμφωνα με την ίδια, όταν ο «δράκος» του Κάβου, με πρόσχημα ότι έψαχνε τον σύντροφό της, την παρέσυρε σε ερημική τοποθεσία δείχνοντάς της από την πρώτη στιγμή τις απάνθρωπες προθέσεις του.

Πρώην σύντροφος του Δράκου του Κάβου: «Τον αγαπώ ακόμα»

«Με χτυπούσε και με βίαζε για τέσσερις ημέρες»

«Με έπιασε από τα μαλλιά  τραβώντας τα με δύναμη. Τον παρακάλεσα να φύγει να με αφήσει φωνάζοντας “βοήθεια”. Με χτύπησε με τις γροθιές του πολλές φορές στο πρόσωπο και το στήθος Άρχισα να αιμορραγώ. Μου έλεγε να σταματήσω να φωνάζω. Πήρε μια πέτρα και άρχισε να με χτυπά στο κεφάλι. Απειλούσε να με σκοτώσει και μου είπε ότι είχε σκοτώσει τον σύντροφό μου» περιγράφει η 34χρονη.

Κέρκυρα: Προτιμά να πεθάνει παρά να χειρουργηθεί ο «δράκος του Κάβου»

«Τραβούσε video και με απειλούσε με μαχαίρι»

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της κοπέλας ο φερόμενος ως δράστης με την απειλή του μαχαιριού τη βίασε, ενώ παράλληλα τραβούσε και video.

«Αφού έγινε το βίντεο μου είπε " ξέρεις γιατί το έκανα αυτό το βίντεο;" “Όχι”, του  απάντησα. “Για να το ανεβάσω  στο Internet στα ερωτικά βίντεο να σε ντροπιάσω σε περίπτωση που πεις μιλήσεις στην αστυνομία”. Με έβαζε να χορεύω τσιφτετέλια με απειλούσε διαρκώς. Πιστεύω ότι με άφησε να  φύγω γιατί υποσχέθηκα ότι δεν θα τον καταγγείλω» ισχυρίζεται.

Δράκος του Κάβου: «Με τη συγκατάθεση της 34χρονης συνευρεθήκαμε ερωτικά»

«Όλα έγιναν με τη συναίνεσή της»

O «Δράκος» του Κάβου αρνείται ότι χτύπησε και βίασε την κοπέλα. Υποστηρίζει ότι όλα έγιναν με τη συναίνεσή της. «Με τη δική της συγκατάθεση και θέληση τον ακολούθησε. Δεν την άρπαξε και φυσικά δεν την εξανάγκασε με άσκηση σωματικής βίας σε εξώγαμη συνουσία» δήλωσε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star ο Βασίλης Νουλέζας, δικηγόρος του φερόμενου ως βιαστή.

Ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί και πάλι στη φυλακή καθώς οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top