Κέρκυρα: Προτιμά να πεθάνει παρά να χειρουργηθεί ο «δράκος του Κάβου»

Είχε πέσει σε χαράδρα 200 μέτρων και είναι πολυτραυματίας

Ο «δράκος του Κάβου» προτιμάει να πεθάνει, όπως λέει, παρά να χειρουργηθεί. Ο άνδρας που κατηγορείται για έναν ακόμη βιασμό στην Κέρκυρα, συνελήφθη πρόσφατα, βαρύτατα τραυματισμένος, μετά από μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας, σε απόκρημνη ακτή. 

Πρώην σύντροφος «δράκου του Κάβου»: Δε μου έχει πει ότι έχει μετανιώσει

Ο 47χρονος βιαστής στην προσπάθεια του να ξεφύγει από την αστυνομία, έπεσε σε μια χαράδρα 200 μέτρων. Επέζησε όμως, με σοβαρά κατάγματα, στη μέση και τα κάτω άκρα.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο της Κέρκυρας, του είπαν ότι θα πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, γιατί αλλιώς κινδυνεύει να μένει παράλυτος. Ο 47χρονος όμως αρνήθηκε να μπει στο χειρουργείο, ρισκάροντας ακόμη και τη ζωή του.

«Δράκος του Κάβου»: «Ήταν ευγενικός μαζί μου, έδειχνε να με σέβεται»

Όπως είπε χαρακτηριστικά:«Δεν θέλω να χειρουργηθώ. Έχω το δικαίωμα να αρνηθώ. Προτιμώ να πεθάνω». Οι γιατροί μετά από αυτή την απρόσμενη εξέλιξη σηκώνουν τα χέρια ψηλά, αφού δεν μπορούν να τον υποχρεώσουν να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

«Δράκος του Κάβου»: Τι είπε στους αστυνομικούς κατά τη σύλληψή του

Ωστόσο, μετά την άρνηση του «δράκου» να χειρουργηθεί, δρομολογείται η μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού, προκειμένου η επέμβαση να γίνει στο νοσοκομείο κρατουμένων. Αυτό που προβληματίζει είναι το πως θα γίνει η μεταφορά του καθώς είναι πολυτραυματίας. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top