Σύζυγος 52χρονης στο Star: «Ο κεραυνός τη χτύπησε μπροστά στα μάτια μου»

Η άτυχη γυναίκα έχασε χθες τη ζωή της στη Σκόπελο

Οι κεραυνοί σάρωσαν χτες όλη την επικράτεια. Παρότι δεν έπεσαν πολλοί στη Σκόπελο, ένας ήταν αρκετός για να παίξει η μοίρα άσχημο παιχνίδι στην άτυχη Μαργώ που έχασε τη ζωή της στα 52 της χρόνια. Ο σύζυγός της Δημήτρης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Star και τη Μαρία Αλεβιζοπούλου περιγράφει λεπτό προς λεπτό το καρτέρι θανάτου που στήθηκε μπροστά στα μάτια του.

Τραγωδία στη Σκόπελο: Γυναίκα χτυπήθηκε και σκοτώθηκε από κεραυνό

«Καλύτερα να έπαιρνε και μένα, να πάει στο διάτανο. Και τώρα που έμεινα μοναχός μου, κούκος, τι να κάνω» λέει ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας. 

Ο κύριος Δημήτρης στα 74 χρόνια του έμεινε ολομόναχος,  από τη μια στιγμή στην άλλη. Όταν ξέσπασε το μπουρίνι στο νησί ήταν 10 το πρωί. Το κακό που συνέβη μπροστά στα μάτια του δεν το περίμενε ούτε στον χειρότερο εφιάλτη του!

«Είχαμε πάει σε ένα κηπάκι που έχουμε, μπροστά η γυναίκα μου πίσω εγώ. Στα τέσσερα μέτρα πέφτει το αστροπελέκι, αυτός ο κεραυνός και τη σκότωσε, την έκαψε… Μια λάμψη, μια βοή, τέλος! Έπεσε κάτω, εγώ θαρρώ πως γλίστρησε από τα χόρτα, αλλά δεν γλίστρησε» περιγράφει ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας. 

Το δράμα του 74χρονου χαμηλοσυνταξιούχου δεν σταμάτησε εκεί, καθώς του ζητήθηκε να αναλάβει τα έξοδα μεταφοράς της σορού της γυναίκας του στη Λάρισα, προκειμένου να γίνει νεκροψία - νεκροτομή. 
«Διευκρινίζεται ότι, για τη μεταφορά της σορού από τη Σκόπελο στον Βόλο και στη συνέχεια στη Λάρισα, για επιστροφή και τακτοποίηση της σορού ,συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, ζητήθηκε το ποσό των 1.000 ευρώ» σημειώνει σε ανακοίνωση η Ένωση Λειτουργών γραφείων κηδειών Ελλάδος. 

«Εγώ δεν έχω μία. Εγώ 350 ευρώ παίρνω σύνταξη. Εγώ τους είπα να την αφήσουνε, γιατί να την πάνε εκεί; Αφού ήταν καμένη η γυναίκα,  τι σκοτωμένη ήταν, για μαχαιρωμένη;» λέει ο 74χρονος. 

«Βίαιος θάνατος είναι ο θάνατος που επιδρά ένας εξωτερικός παράγοντας όπως ο κεραυνός και είναι υποχρεωτική η ιατροδικαστική διερεύνηση» εξηγεί ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων. 

Κάθε χρόνο η Ελλάδα θρηνεί,  δύο με τρεις νεκρούς από χτύπημα κεραυνού, ενώ σύμφωνα με τους επιστήμονες, ο Μάιος και ο Ιούνιος είναι μήνες αυξημένης ηλεκτρικής δραστηριότητας, η οποία απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή.  Μόνο χθες, το σύστημα ανίχνευσης  «ΖΕΥΣ» του Εθνικού Αστεροσκοπείου, κατέγραψε περισσότερους από 1.600 κεραυνούς σε όλη τη χώρα.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top