Παγκράτι: «Το παιδί ανέπνεε, αλλά έβγαζε έναν βρόγχο»

Τι λέει άνθρωπος που είδε τον 30χρονο που καταπλακώθηκε από ασανσέρ

Σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ερυθρού Σταυρού ο 30χρονος συντηρητής, που καταπλακώθηκε από ασανσέρ κατά τη διάρκεια εργασιών σε πολυκατοικία στο Παγκράτι. 

Υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο ο 30χρονος συντηρητής ασανσέρ

Η κατάστασή του κρίνεται πολύ κρίσιμη και νοσηλεύεται διασωληνωμένος με μηχανική υποστήριξη, μετά από το πολύωρο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε χθες. 

Άνθρωπος που έσπευσε από τους πρώτους στο σημείο του ατυχήματος περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν στην πολυκατοικία της οδού Λαέρτου. 

Παγκράτι: Χαροπαλεύει ο 30χρονος που καταπλακώθηκε από ασανσέρ

Αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

«Είδα την καμπίνα σταματημένη στο ενδιάμεσο του ισογείου και μια σκάλα διαλυμένη. Είδα ότι το παιδί ανέπνεε αλλά έβγαζε ένα βρόγχο. Είχε και ένα τροχό μαζί του με μπαλαντέζα, που σημαίνει ότι έκανε κάποια εργασία», είπε στον ΑΝΤ1 ο κ. Κουκέλης που βρέθηκε πρώτος στο σημείο του ατυχήματος.

Όπως είπε μάλιστα, το ασανσέρ σταμάτησε μόλις ένα μέτρο από το έδαφος και πιθανόν αυτό να έσωσε τον 30χρονο, αλλιώς θα τον είχε αποτελείωσει. 

Ο κ. Κουκέλης σημείωσε τέλος ότι ο συνεργάτης του 30χρονου ήταν σε κατάσταση σοκ, φώναζε για βοήθεια και σχεδόν είχε παραλύσει από τον τρόμο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάλαμος του ασανσέρ, ξαφνικά, σαν να έσπασαν τα φρένα, έπεσε και καταπλάκωσε τον νεαρό μέσα στο φρεάτιο. Ο βοηθός του κάλεσε αμέσως την Πυροσβεστική. Επτά άνδρες της πυροσβεστικής, μετά από μισή ώρα κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον 30χρονο. Το ΕΚΑΒ παρέλαβε τον νεαρό και τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top